Ostatnio kupiłem fileta,nia dało się tego zjeść.Porozwarswiany,gumowaty itp.Patrze kraj pochodzenia-Polska!!I to jest to wasze lepsze mięso jak z zagranicy?!
Pis oszukał rolników, oszukał polską wieś dlatego zbiera dziś żniwo . Jeszcze o ironio sobie podwyżki pensji po 60 procent robią. A nam podwyżki cen paliwa,nawozów, prądu itd.
Precz sługusy Platformy Obywatelskiej. Zobaczcie jaki majątek posiada ten biedny rolnik Kołdziejczak i skąd ma taki kapitał. Komu ten szubrawiec się wysługuje, ano wrogom Polski
Jak zarabiali kokosy na swiniach to przetancowali pieniądze! Auta z salonu imprezy pokazówki przed sąsiadami. Chlewnie budowali bodaj na ulicy. Smród po wsiach i miastach! Teraz dołek i problem. Unia dobra jak daje kasę ale jak coś wymaga to jest be Taki to Polski rolnik
NOWA AKCJA KIEROWCOW ZBLOKUJMY DOJAZDY DO POL W CZASIE ZNIW
W żadnej poważnej telewizji nawet wzmianki o proteście nie byłoAle jaja.To chyba o czymś świadczy.
Te protesty nic nie dadzą, tylko ludzi nastawią przeciw sobie, ale im nie wytłumaczysz, nie chce się protestować w Stolicy i utrudniać życia rządzącym, tylko zwykłym ludziom najlepiej, jak szynka zdrożeje o 5 zl to i tak pójde i kupie bo co będę jadł. I co ja jestem winien żeby w korku godzinę stać. Może by im wjazdy na pola poblokować zobaczymy z czego bedą żyć i czy bedą zachwyceni. Chamstwo...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!