Jak tak im tak źle to na Wiejską niech jadą protestować. Ciekawe na kogo głosowali ;)
a wczoraj przez przypadek przełączając kanały natknąłem się na TVP3, a tam telus z macierewiczem z bardzo przejętymi minami wypowiadali się o ich przeogromnej trosce o polskiego rolnika. Co ciekawe towarzystwo tam zgromadzone (rolnicy) nie darło r.ja tylko bardzo grzecznie słuchało ich wypowiedzi. Więc jak to z wami jest drodzy rolnicy - na zwykłych obywateli wykrzykujecie a do tych z rządu czujecie jakiś strach?
Ja mięsa nie jem. A kurczaki to każdy sam na podwórkach może sobie trzymać. Nie każdy w bloku mieszka. A ci z bloków mają również działki swoje czy znajomych od których biorą.
Wprowadzić ZUS dla rolników zabrać dopłaty do hektara zabrać dopłaty do paliwa to może wtedy docenią co mają.
Ja tam nie narzekam.Wiadomo raz lepiej,raz gorzej ale kombajn,ciągnik,maszyny rolnicze już dawno pospłacane dzięki Unii.Ale wiadomo od przybytku głowa nie boli wiec Kołodziejczak do boju i skutku.
Znowu geniuszom nie chciało się ruszyć do Warszawy, tylko normalnym ludziom utrudniają życie i narażają ich na straty i nieprzyjemności.
Walczcie , nie odpuszczajcie. Jesteście ostatnią grupą społeczną, która jest w stanie się zorganizować i walczyć o swoje prawa w tym biednym kraju.
Jak wprowadzą "wielki łagr" to tym Polską będą rządzić międzynarodowe korporacje. Cała ta zmiana jest najbardziej korzystna właśnie dla korpo.
Podnieść podatki bogaczom za wiele mają dotacji nie mają nic do robotyasxyny robią za nich
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!