Ja mięsa nie jem. A kurczaki to każdy sam na podwórkach może sobie trzymać. Nie każdy w bloku mieszka. A ci z bloków mają również działki swoje czy znajomych od których biorą.
a wczoraj przez przypadek przełączając kanały natknąłem się na TVP3, a tam telus z macierewiczem z bardzo przejętymi minami wypowiadali się o ich przeogromnej trosce o polskiego rolnika. Co ciekawe towarzystwo tam zgromadzone (rolnicy) nie darło r.ja tylko bardzo grzecznie słuchało ich wypowiedzi. Więc jak to z wami jest drodzy rolnicy - na zwykłych obywateli wykrzykujecie a do tych z rządu czujecie jakiś strach?
Jak tak im tak źle to na Wiejską niech jadą protestować. Ciekawe na kogo głosowali ;)
Zwykli ludzie nie są niczemu winni, tylko ci, co rządzą.....Kto głosował na nich i dzięki komu mają władzę????
Jak ktoś ma chęć obejrzeć najnowsze modele ciągników rolniczych zapraszamy do Rękoraja.Rol-szansa na ulicy.
Uciąć dotacje rolnikom i z tych pieniedzy kupować remotować, nowe wyposażenie dla szpitali szkół a nie dawać na firmy zwane "gospodarstwo
no z ta reżimówka to koleś ma rację. Dziennik telewizyjny mógłby się wiele nauczyć od współczesnej publicznej telewizji. Jeszcze nie dawno mówiło się TVPIS, teraz chyba bardziej aktualne będzie TVTUSK - niezłą obstrukcję mają ostatnio na rudego.
Śliczna gra polityczna, kosztem zwykłych ludzi. Kilka lat temu przerabialusmy podobny temat w przypadku strajku nauczycieli. Jeden krzyczy najwięcej i podburza innych, a reszta cierpi.
Niech blokują te "wszy"! A nie utrudniają życie ludziom!!! Premier i tak ma te 150 ciągników w d.... pokrzyczą pokrzyczą i sobie pójdą. A dla premiera rządu its żadnych utrudnień nie ma. Dlaczego zatem mieli by się z jakimś krzykaczem spotykać?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!