metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_fabik ~gość_fabik (Gość)13.11.2020 19:00

To co dzieje sie w szpitalach i na SOR to panstwo w panstwie.Gdyby sluzby medyczne wykazaly choc odrobinę empatii wszystkim byloby znacznie lzej

10

gość_ja ~gość_ja (Gość)13.11.2020 18:31

Hasło do lekarzy wyjeżdżajcie zadziałało

20

prorok-czarnowidz ~prorok-czarnowidz (Gość)13.11.2020 18:23

Pisałem już dawno, że koronapanika pochłonie więcej ofiar, niż covid. Jak zwykle, miałem w pełni rację. Najśmieszniejsze jest to, że winni przedwczesnej śmierci tysięcy ludzi pozostaną bezkarni - motłoch przy urnach wyborczych zalegalizował ich działalność, w zamian za stek mętnych obietnic. A trzeba było głosować na Konfederację.

32

gość_k ~gość_k (Gość)13.11.2020 17:51

To są właśnie Ci bohaterowie z kwietnia. Okopali się w szpitalach, w przychodniach a każdego pacjenta traktują jak intruza. Ja rozumiem że lekarze nie lubią ludzi, ja też nie lubię, ale to jest przesada. W tamtym roku w październiku było 70 zgonów w tym 140 a czy ja to wina? Tych właśnie okopanych ludzi. "Bo jak my zachorujemy to kto was będzie leczył?" przecież i tak nie leczycie. 2 tygodnie chodziłem z bólem zamostkowym, dzwoniłem do przychodni kilka razy, lekarz mnie olał i z uśmiechem wypisał mi skierowanie do kardiologa, z uśmiechem stwierdził że i tak nie mam szans na to że mnie ktoś tam przyjmie. Szkoda gadać.

160

gość_rtf ~gość_rtf (Gość)13.11.2020 18:06

Już więcej ludzi zmarło przez ten bałagan niż przez tego tam całego kłowida...

21

nfz ~nfz (Gość)13.11.2020 17:02

Czy w tej sytuacji NFZ nie powinien podjąć jakiś działań w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji? Czy raczej będzie to kolejna sprawa zostawiona sama sobie i kiedyś stanie się o nie cicho.....jak z wieloma innymi przypadkami w tym szpitalu....cóż brak słów, wszystkie zabrał Pan Rzecznik.

100

ziuta ~ziuta (Gość)13.11.2020 17:13

Jednym z największych źródeł zła w polskim lecznictwie są Izby Lekarskie. To właśnie one chronią tyłki różnej maści nieudaczników, łotrów, łapówkarzy i normalnych głąbów po medycynie.

110

Wacław Ościenny ~Wacław Ościenny (Gość)13.11.2020 17:02

Rząd ma krew na rękach? Przez zaniechania i ustalanie jakichś procedur leczenia - tak. Ale krwi na rękach u większości lekarzy jest więcej i krzyczy ta krew dużo głośniej. Od rządu mam prawo wymagać, ale od lekarza nieśmiało oczekuję pomocy. Może zbyt nieśmiało? Może po prostu "w mordę lać"? Czy o to wam chodzi, carissimi, innocens malus doctores?

50

gość_gość ~gość_gość (Gość)13.11.2020 17:01

Doszło do tego,że lekarze przyjmują pacjentów przez telefon lub przez okno w przychodni. Tak boją się COVID-19. Ale na zakupy do sklepu biegają - tam koronowirusa nie ma. Tam też powinni dostawać zakupy czekając za drzwiami.

130

gość_ptb ~gość_ptb (Gość)13.11.2020 15:54

Ludzie umierają nie na covid TYLKO na brak służby zdrowia ! Obudźcie się ! Koronawirus to zciema PIS. Będą nas szczepić jak krowy żeby tylko zarobić. Polecam Atora na YouTube!

178

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat