Niech ci wszyscy mądrzy wyliczą i podadzą w telewizorze ile osób umrze / umarło na inne choroby, bo na czas nie dostali się do przychodni / szpitala, dlatego że covid wszystkim rozumy poodbierał.
Wyrazy współczucia dla rodziny!!! Nikt nie powienien umierać w ten sposób. Tłumaczenie lekarzy w tym przypadku jest zbyteczne... Uważam że w każdym zawodzie są ludzie z pasją i ci pozostali... Wśród lekarzy są porządni ludzie przede-wszystkim i kanalie które w dobie korona wirusa bez łapówki nic nie zrobią (wiem to z doświadczenia). Życie jest brutalne powinniśmy sami płacić prywatne ubezpieczenie i tyle. Ja nalezę do przychodni NFZ w której pani doktor odmawia mi badania morfologii krwi z powodu korona wirusa...porażka... A w telewizji rozwodzą się o chorych aktorach, sportowcach, tyle że oni maja opiekę zdrowotną w przeciwieństwie do nas zwykłych ludzi!!!
"Mimo wielu zaburzeń zdrowotnych..." nie została przyjęta do szpitala. Koleżanki nie przyjęli, a co dopiero nasz szaraczków. Szkoda kobiety i jej dzieci. A lekarze teraz mogą wszystko powiedzieć i napisać. Kto ich sprawdzi, kiedy było pisane, chyba tylko informatycy? Kobieta 6 godzin diagnozowana? Gdzie? W piotrkowskim szpitalu? No chyba jaja sobie robicie. 6 godzin to może czekała w jakiejś salce na zainteresowanie się nią kogokolwiek. A nie dzwoniła wcześniej, bo znała zasady szpitalne, że jak jej nie przyjęli od razu, to przyjmą ją dopiero tego 3. Umarli w ostatnim czasie lekarz i pielęgniarka. Pięknie, taka służba zdrowia.
Służba zdrowia razem z Premierem wypadają dobrze jedynie na ekranach telewizorów a w praktyce w czasie pandemii jest formalne zalecenie by nie ratować starszych to info ze źródeł medycznych. Tak nas rząd szanuje i jego podległe służby a ten szpital tyle razy zaliczał wpadki i żadnych wniosków nie wyciągnięto ,że brak słów by to opisać
Nie można nazywać tego miejsca mianem szpitala. Co najwyżej przychodnia. Żeby coś załatwić to I tak człowiek jedzie do Łodzi lub Bełchatowa. Tu strach nawet z katarek jechac
Ciekawe,czy pan dyrektor-zawsze wychodzący przed orkiestrę-zawiesil już lekarza i panią oddziałową?
Mógłby tu trafić kaczor albo pinokio.Najlepiej bez testów na covid i na czerwoną strefe.Nie jestem złośliwy,ale to co oni zrobili to poprostu trybunał stanu.
Pamiatamy tez sprawe pacjenta ,którgo nie pzryjeto do szpitala a on miał on zakazona nogeę a potem mu ja odjeto.Co z ta sprawą?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!