metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
realista ~realista (Gość)14.11.2020 00:33

Niech ci wszyscy mądrzy wyliczą i podadzą w telewizorze ile osób umrze / umarło na inne choroby, bo na czas nie dostali się do przychodni / szpitala, dlatego że covid wszystkim rozumy poodbierał.

72

Wikary ~Wikary (Gość)13.11.2020 22:52

Spokojnie wszystko w rękach Pana.On wie co robi.

17

Polaczek98 ~Polaczek98 (Gość)13.11.2020 23:59

Wyrazy współczucia dla rodziny!!! Nikt nie powienien umierać w ten sposób. Tłumaczenie lekarzy w tym przypadku jest zbyteczne... Uważam że w każdym zawodzie są ludzie z pasją i ci pozostali... Wśród lekarzy są porządni ludzie przede-wszystkim i kanalie które w dobie korona wirusa bez łapówki nic nie zrobią (wiem to z doświadczenia). Życie jest brutalne powinniśmy sami płacić prywatne ubezpieczenie i tyle. Ja nalezę do przychodni NFZ w której pani doktor odmawia mi badania morfologii krwi z powodu korona wirusa...porażka... A w telewizji rozwodzą się o chorych aktorach, sportowcach, tyle że oni maja opiekę zdrowotną w przeciwieństwie do nas zwykłych ludzi!!!

110

Bob ~Bob (Gość)14.11.2020 10:47

"Mimo wielu zaburzeń zdrowotnych..." nie została przyjęta do szpitala. Koleżanki nie przyjęli, a co dopiero nasz szaraczków. Szkoda kobiety i jej dzieci. A lekarze teraz mogą wszystko powiedzieć i napisać. Kto ich sprawdzi, kiedy było pisane, chyba tylko informatycy? Kobieta 6 godzin diagnozowana? Gdzie? W piotrkowskim szpitalu? No chyba jaja sobie robicie. 6 godzin to może czekała w jakiejś salce na zainteresowanie się nią kogokolwiek. A nie dzwoniła wcześniej, bo znała zasady szpitalne, że jak jej nie przyjęli od razu, to przyjmą ją dopiero tego 3. Umarli w ostatnim czasie lekarz i pielęgniarka. Pięknie, taka służba zdrowia.

61

gość_hjj ~gość_hjj (Gość)13.11.2020 18:55

Żądajcie 2 miliony zł odszkodowań

130

Kazik ~Kazik (Gość)13.11.2020 21:37

Służba zdrowia razem z Premierem wypadają dobrze jedynie na ekranach telewizorów a w praktyce w czasie pandemii jest formalne zalecenie by nie ratować starszych to info ze źródeł medycznych. Tak nas rząd szanuje i jego podległe służby a ten szpital tyle razy zaliczał wpadki i żadnych wniosków nie wyciągnięto ,że brak słów by to opisać

63

gość_pacjent ~gość_pacjent (Gość)13.11.2020 15:27

Nie można nazywać tego miejsca mianem szpitala. Co najwyżej przychodnia. Żeby coś załatwić to I tak człowiek jedzie do Łodzi lub Bełchatowa. Tu strach nawet z katarek jechac

380

gość_markiza ~gość_markiza (Gość)13.11.2020 19:49

Ciekawe,czy pan dyrektor-zawsze wychodzący przed orkiestrę-zawiesil już lekarza i panią oddziałową?

162

gość_obywatel ~gość_obywatel (Gość)14.11.2020 02:22

Mógłby tu trafić kaczor albo pinokio.Najlepiej bez testów na covid i na czerwoną strefe.Nie jestem złośliwy,ale to co oni zrobili to poprostu trybunał stanu.

44

A.B. ~A.B. (Gość)13.11.2020 20:59

Pamiatamy tez sprawe pacjenta ,którgo nie pzryjeto do szpitala a on miał on zakazona nogeę a potem mu ja odjeto.Co z ta sprawą?

110

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat