metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ozdrowieniec ~ozdrowieniec (Gość)10.12.2020 17:43

Opowiem zdarzenie jakie spotkalo mnie . Otuz stwierdzono u mnie wirusa ,w domu lezalem tydzien pod tlenem i po tygodniu stan pogorszyl sie. Kontakt z lekarzem telefonicznie .Lekarz po wysluchaniu mnie i slyszac jak sie dusze z braku powietrza zacza wzywac pogotowie gdzie niemogl sie dodzwonic.Nastepnie dzwonil do szpitala na luzka kowidowe oczywiscie nie tak od razu ktos odebral telefon uplyna dlugi-dlugi czas by raczyl ktos odebral telefon i powiedziec z dorzym oburzeniem ,ze mnie nie przyjma maja tylko 28 luzek i 25 zajetych ,wiec nie ma mowy by mnie przyjac .Kazano lekarzowi szukac miejsca w innych szpitalach w calym kraju.Lekarz znalazl szpital dla mnie w Belchatowie , ale warunek byl taki ze zbadaja mnie czy nadaje sie by polorzyc mnie na oddziale.Jak na razie czuje sie wmiare dobrze.Panie doktorze dziekuje panu za to co pan zrobil dla mnie by ratujac moie zycie. POMIMO SWEGO WIEKU NIE WSTYDZE SIE MOWIC ZE LZAMI W OCZACH DOKTORZE JEST PAN WIELKI.Apropo tego szpitala na Rakowskiej ,juz dawno powinni wymienic kierownictwo.

20

wyrazy wspolczucia ~wyrazy wspolczucia (Gość)18.11.2020 13:39

Czy ta pani pracowała na odziale laryngologi ? :(

10

gość_aaannonim ~gość_aaannonim (Gość)16.11.2020 14:32

Niech teraz biorą wszystkich tych co sieją ta propagande nie potrzebujemy takich rządzących oni mają krew na rękach i to nie mało tacy ludzie nie powinni rządzić widać że brak dobrego protestu jak by wszyscy wyszli na ulice to może by zrozumieli gdzie się podziała demokracja wolność słowa i nasza wolność

51

gość_nn ~gość_nn (Gość)13.11.2020 17:57

To nasza służba zdrowia wykańcza ludzi boimy się iść do lekarza czy wezwać pogotowie bo albo nam wrypia kwarantannę albo szpital i zgon. Ludzie zdrowi dostają testy z pozytywnym wynikiem a chorych mają w dupie i tele porada nieważne czy ma 10 czy 90lat pod firmami pogrzebowymi kolejki. Ludzie umierają na brak dostępu do lekarza a nie covid że to w skrócie oznacza,,jestes chory skonsultuj się z lekarzem lub od razu z firmą pogrzebową,,

162

gość_polo ~gość_polo (Gość)14.11.2020 14:48

Sami szarlatani w piotrkowskich szpitalach...?;(

71

gość_gosc ~gość_gosc (Gość)14.11.2020 17:30

Sluzba zdrowia lezy w calym kraju,nie tylko w naszym pisogrodzie.Ze swieca szukac porzadnego szpitala.

61

w? ~w? (Gość)13.11.2020 22:11

Co na to ciągle tu obecni siewcy nieustającej covidopaniki - rycerze chytrego Bila?
Ilu już ludzi zmarło z braku należytej opieki lekarskiej?
Kto za to weźmie odpowiedzialność?

121

gość_zara ~gość_zara (Gość)14.11.2020 08:29

Ja co prawda zostałam przyjęta z dzieckiem ale po dwóch dniach wypisano nas bo jak stwierdził pan doktor w ogóle nie powinno się nas przyjąć. Po tygodniu cudem trafiliśmy z zagrożeniem życia do Matki Polki. W Łodzi przecierali oczy jak z takimi wynikami można wypisać dziecko ze szpitala. Oby nigdy nie trzeba było korzystać z piotrkowskich szpitali.

191

gość_ona_ja ~gość_ona_ja (Gość)14.11.2020 10:34

Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum

31

gość_gość ~gość_gość (Gość)13.11.2020 18:54

Mnie z goronczkom nie chciały pszyjonc na rosfelta. A pracujom 9ne z moich podatkuf

014

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat