A może równolegle 10 pytań do Morawieckiego???Mieszkania, samochód elektryczny itd.I podstawowe pytanie czy jako komunista czuje się z tym dobrze bo ja nie chcę żyć w kraju rządzonym przez komuchów!!!
pochłonęła nic nie znacząca, niczego nie wnosząca, propagująca idiotyczne eksperymenty z puszkami, parówkami, barakami i tekturowymi modelami itp durnymi rekwizytami tzw podkomisja smoleńska? Dlaczego ten twór jeszcze funkcjonuje i pochłania publiczne pieniądze? Dlaczego pan M. ma przyznaną ochronę i limuzynę ŻW skoro jest zwykłym posłem, jakie są koszty?
Jedno pytanie do tego pana - co macie zamiar zrobić z drożyzną!
Ludzie pisu Tusk nie rządzi już 10 lat, a do czego doprowadził Morawiecki? Panie radny Janik pan się nie pokazuj, przecież wiesz przez kogo jest drożyzna, to jak śmiesz chodzić na protesty!? A przypomniało mi się przecież Morawiecki był doradcą Tuska także już wtedy Tusk nie rządził.
Wina Tuska już jest dziś niemodna, dziś modna jest inflacja, wysokie kredyty mieszkaniowe, drożyzna, astronomiczne podwyżki za ogrzewanie i partyjne kumoterstwo przy obsadzie większości rządowych stanowisk.
Antek Ty wariacie ostatni czas pokazuje że do Was też sporo pytań się uzbierało nie licytuj się kto jest gorszy wyborcy Wam podziękują jesienią za ten węgiel w preferencyjnej cenie itp.
~rambus , Lotos jest sprzedany i to za DARMO, bo Saudowie zapłacą dopiero jak będą mieli zyski a jak wykażą straty to co ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!