Ja mam pytanie jedno. Gdzie jest wrak. Pytam rzecz jasna Antoniego posła.
A ja mam do pana posła jedno pytanie,co pan zrobił dla Piotrkowa i jego mieszkańców? Gdyby pan poseł miał odrobinę honoru,to nie próbowałby już startować z naszego okręgu i nie zawracałby głowy nam mieszkańcom ,kiedy walczymy o istotne dla nas,dla miasta sprawy.Kiedy walczymy o godne życie w naszym,a nie pana posła mieście.
Po tym jak zrobili z Polski dojną krowę to nie mam wyjścia i muszę głosować na Tuska. Za Tuska budżet Urzędu Rady Ministrów około 140 mln, a dziś za Morawieckiego około 1,5 mld.
A czemu towarzysz od brzozy nie wsparł mieszkańców Piotrkowa w ich proteście przeciw drożyźnie, tylko z jakimiś pierdołami przyjeżdża?
Antek jak tam te twoje helikoptery dla wojska? Może miałeś na myśli te, które są w sklepie z zabawkami na Słowackiego?
Wszystkiemu są winne MIMCE i TVN. Polacy to naród wybrany. Dlaczego ta postać kandyduje z Piotrkowa, czyżby jaki Kram taki pan?
A może po prostu reklamują Tuska, aby przekierować na niego niezadowolonych Polaków ? Krzywdy nawzajem sobie PiS z PO jakoś przez tyle lat jeszcze nie zrobili. Za jednych i za drugich polskie firmy idą na dno, a zachodnie mają super dobrze. Przykładem najprostszym Biedronka i ile ich wyrosło przez ostatnie 8 lat za PiS ? Tusk chciał sprzedać Lotos, a Morawiecki sprzedał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!