A może Macierewicz odpowie na pytania o komisję smoleńską i jej kłamstwa. Doczepili się do Donalda Tuska i zohydzają go od tylu już lat. Nic nie mogli na niego znależć więc wymyślają jakieś bzdury. Jeszcze tylko nie podali ,że ma rogi i ogon.
Skoro ten D.Tusk jest tak zły i głupi to skąd ten strach pisowców przed Panem Tuskiem ? Piotrkowski pytacz z pisu to ewenement umysłowy .
Kto na niego głosował? Kompromitacja dla mieszkańców miasta Piotrkowa Trbunalskiego!
Myślałem, że bardziej odlecieć się nie da. Myliłem się. Jednak się da.
A możne Antoni zrobiłbyś coś z cenami ciepła i ogólna drożyzna w tym mieście!!!?
Przypomniało mi się jak Prezydent Lech Wałęsa dziękował Ministrowi MSW Antoniemu Macierewiczowi, że ma tak dzielnego ministra który ujawnił listę agentów UB i SB. Szkoda, że nie ujawniono agentów w resorcie obrony.
Wiele nieszczęść przeżyło to miasto, dżumy, potopy, zabory, pożary, więc przeżyje i ten przypadek kliniczny czego sobie i wszystkim mieszkańcom serdecznie życzę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!