A ja mam do pana posła jedno pytanie,co pan zrobił dla Piotrkowa i jego mieszkańców? Gdyby pan poseł miał odrobinę honoru,to nie próbowałby już startować z naszego okręgu i nie zawracałby głowy nam mieszkańcom ,kiedy walczymy o istotne dla nas,dla miasta sprawy.Kiedy walczymy o godne życie w naszym,a nie pana posła mieście.
Ja mam pytanie jedno. Gdzie jest wrak. Pytam rzecz jasna Antoniego posła.
Wiele nieszczęść przeżyło to miasto, dżumy, potopy, zabory, pożary, więc przeżyje i ten przypadek kliniczny czego sobie i wszystkim mieszkańcom serdecznie życzę.
Przypomniało mi się jak Prezydent Lech Wałęsa dziękował Ministrowi MSW Antoniemu Macierewiczowi, że ma tak dzielnego ministra który ujawnił listę agentów UB i SB. Szkoda, że nie ujawniono agentów w resorcie obrony.
A możne Antoni zrobiłbyś coś z cenami ciepła i ogólna drożyzna w tym mieście!!!?
Myślałem, że bardziej odlecieć się nie da. Myliłem się. Jednak się da.
Kto na niego głosował? Kompromitacja dla mieszkańców miasta Piotrkowa Trbunalskiego!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!