https://www.facebook.com/Nie-czytam-Gazety-Trybunalskiej-1073186112775119/
Hejka, dlaczego kiedy wracam z roboty, to w każdym kiosku po drodze mówią mi, że nie ma tej gazety? To ona tak szybko schodzi? Może wydawca powinien zwiększyć sprzedaż egzemplarzową?
Słuchajcie, w piątek 17 lutego byłam akurat niechcący świadkiem, jak w piotrkowskim sądzie mecenas składał w imieniu kilku osób akt oskarżenia przeciwko autorowi donosów do prokuratury oraz dodatkowo pozew o ochronę dóbr osobistych tych osób. Są to szeroko znane w Piotrkowie osoby zaufania publicznego, zajmujące się wyjątkowo ważną i odpowiedzialną pracą.
bhawo jak mówi HGW, belferka - nareszcie merytoryczna odpowiedź na temat postu. Typowe zachowanie behawioralne z klapami na oczach.
Gdzieś dzwonili, ale w którym kościele? Otóż, kiedy psy szczekają, to karawana idzie dalej. Idzie, a nie jedzie - do nauki!
Ja czytam. BojÄ siÄ, Ĺźe jeĹźeli nie bÄdÄ czytaÄ, to redaktor i wydawca poda mnie do sÄ du w trybie prywatnoskargowym albo zrobi na mnie doniesienie do prokuratury. WyraĹşnie o tym informuje na swoim blogu, Ĺźe przygotowuje kolejnych 8 pozwĂłw. W ten sposĂłb narobiĹ on juĹź kĹopotĂłw wielu ludziom, a poniewaĹź ja chcÄ mieÄ ĹwiÄty spokĂłj, no wiÄc wolÄ czytaÄ i juĹź. Nawet nieraz moĹźna mieÄ z tego niezĹy (i darmowy) ubaw.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!