https://www.facebook.com/Nie-czytam-Gazety-Trybunalskiej-1073186112775119/
Nie czytam Gazety Trybunalskiej, bo jestem ociemniała, a wydawca nie zapewnił opcji czytanej, a szkoda, bo słuch mam dobry.
Ponieważ nikt lub prawie nikt tego nie czyta, a tym samym nikt lub prawie nikt tego nie komentuje, więc "redaktor" komentarze (pozytywne) wpisuje sobie sam albo te prawdziwe (krytyczne) podmienia na własne (pozytywne) zmieniając ich treść i pozostawiając oryginalny nick autora, udowadniając mu jak to go zrobił w wała.
Czy dlatego Baryła nazywa Agawę złodziejką, że ta mu może kiedyś dała kosza?
Ta stronka to nędzna atrapa "gazety". Karykatura portalu informacyjnego.
Ciekawe co piszesz. Te nieprzychylne również są publikowane, wiem bo sam kilka wpisałem i opublikowane zostały.
Bojąc się o treść komentarzy - wprowadził ich moderację: tych licznych, aczkolwiek niewygodnych dla siebie - nie publikuje, zaś nieliczne wazeliniarskie - publikuje. Na 99,99 procent sam te komentarze klakierskie sobie pisze.
Wszyscy restauratorzy i właściciele pubów ze starówki mają bekę z tej gadzinówki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!