https://www.facebook.com/Nie-czytam-Gazety-Trybunalskiej-1073186112775119/
A ja tam czytam, ale - wstyd przyznać - dopiero od dzisiaj. Zaimponowało mi bowiem, że gazeta ta wysunęła kandydaturę Ojca Dyrektora dra Tadeusza Rydzyka na następnego po Franciszku papieża!
Zdziwisz się!!! Jeszcze trochę a Baryła Ci pokaże gdzie Twoje miejsce!!!
Ja też nie czytam Gazety Trybunalskiej. Za to z pasją oddaję się studiowaniu sądowych wokand na drzwiach sal rozpraw przy ul. Słowackiego 5. To bardzo ciekawa lektura, która wieszczy pomału koniec redakcyjnej kariery pana MB.
Sraczka i rozdwojenie jazni w natarciu :)))
Czytam tylko Tydzień Trybunalski. To normalna gazeta. Szkoda, że ktoś inny wykorzystuje w brzydki sposób przymiotnik "trybunalska" w swojej prywatnej wojence z całym otaczającym go światem.
Szybko mol złapałeś o co chodzi :))) Krzysiek się produkuje i nijak mu to nie wychodzi!!!
Im więcej będziecie pisać, że nie czytacie to więcej ludzi będzie tam wchodzić:) Nie czytam, ale dla beki wejdę kilka razy dziennie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!