https://www.facebook.com/Nie-czytam-Gazety-Trybunalskiej-1073186112775119/
Genialne! Płacze, że nie dostał akredytacji na Dni Przyjaźni Polsko- Węgierskiej. A niby od kiedy to blogerzy prowadzący blogi dostawać by mieli akredytacje? No trzymajcie mnie...
Redachtór szpanował bryką jak się patrzy, a teraz tłucze się starym gruchotem. Efekt zadośćuczynień? Braku reklam?
A ja czytam i czytać będę na pohybel :)))
mali niedowartościowani ludzie, którym wydaje się że są nie wiadomo czym i gazęte którą wydają jest najważniejsza( w jednym artukule nazwali konkurencję gazetką lidla i biedronki). Więcej tolerancji i mniej zjadliwości panowie z hi hi hi tzw. "GT".
Jak dostać się do pracy w tej gazecie? Ja też chcę być niezależną dziennikarką.
Kochanie, nie bierz takich silnych psychotropów, ponieważ zaburzają ci one ogląd rzeczywistości.
A ja uwazam ze nie macie racji. jestescie zawistni i slepi. wlasnie ta gazeta otwiera oczy na to co sie dzieje w tym miescie. sa tam roznorakie artykuly, ktorych nie przeczytacie z innych pseudo piotrkowskich mediow. o i tyle.
Racja. W publicznej toalecie, w towarzystwie bździn, lepsza - bezdyskusyjnie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!