metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~rodzic12.10.2013 21:03

Po zakończeniu seansu 12 października 2013 "Violetta" w kinie Helios w Piotrkowie Tryb. o godzinie 18 dzieci zostały wypuszczone z sali w kierunku parkingu oraz na zewnątrz obiektu bez wcześniejszego poinformowania rodziców, którzy czekali przed wejściem do sali głównej. Niektóre dzieci błąkały się również po piwnicach, ale wróciły, taka informacja z ust moich dzieci. Moje dzieci na szczęście obyte z tym obiektem nie straciły orientacji, a wręcz zaopiekowały się młodszymi pięciolatkami. Kierownictwo zostało w dniu dzisiejszym poinformowane o takim zdarzeniu, prawdopodobnie kierownik kina, nie chciał przyjąć do wiadomości takiego zdarzenia, wręcz arogancko się bronił, nie rozumiejąc o karalności takiego wybryku z jego strony. Chamsko się rozłączył, w drugim telefonie został poinformowany, że zgłoszę incydent na prokuraturę i policję, co zostało uczynione. W dobie pedofilii i napaści zagrożenie dla dzieci było dość prawdopodobne. Taki człowiek, który z pokorą i zrozumieniem nie potrafi przyjąć swojego zaniedbania i się ukorzyć nie powinien zajmować stanowiska pracy związanego z opieką nad dziećmi.

nie obiektywna ~nie obiektywna (Gość)15.10.2013 15:07

do "obiektywana" to faktycznie jesteś obiektywna, nie ma co!

cytat

Zanzi Zanzi16.10.2013 09:30

"rodzic-12" napisał(a):
Pozwolono mi wejść nawet na salę przed końcem seansu i poczekać na dziecko.

To jesteś wyjątkiem, bo zazwyczaj "państwo obsługujący" dość donośnie wypraszają stamtąd rodziców, jak intruzów.

"rodzic-12" napisał(a):
którędy będą dzieci wychodzić i otrzymałem wiadomość żewyjściem ewakuacyjnym.

Też super, bo mnie z wielkim trudem udało się kiedyś wyjść z kina "wyjściem ewakuacyjnym", bo cały długi i wąski korytarz, prowadzący do wyjścia, był zapchany po brzegi ludźmi, czekającymi na swoją kolejkę do wyjścia "na fajeczkę" (bo obsługa wypuszczała grupki na dymka, a potem zmiana, następni). Ciekawe, co by się działo na tym korytarzu, w razie jakiegoś nieszczęścia, czy wypadku. Ot, kilka przykładów racjonalnego myślenia pracowników kina Helios w Piotrkowie Tryb. ;)

cytat

Zanzi Zanzi16.10.2013 09:32

"Zanzi" napisał(a):

Dodam jeszcze super pomysł obsługi, zaglądania w torby klientów, czy aby alkoholu się nie wnosi. Taki efekt tego zaglądania, że potem na sali co chwilę słychać otwieraną puszkę z piwem :))

cytat

gizmo ~gizmo (Gość)19.10.2013 14:55

nie ma takich uprawnien, ktore zezwalalyby na zagladanie w torbe. nie dajcie soba pomiatac. takich kontroli moze dokonac tylko policjant na sluzbie lub ci z kina w jego obecnosci. nie pozwolcie sprawdzac sobie toreb. a jak nie pasuje, to do widzenia - pusta sala. piwo kupione w ich barze wniesc mozna, a takiego z zewnatrz juz nie? hahaha :D
zawsze wnosze wszystko, bo nie bede placil poronionych cen w ich barze za to samo co moge miec o 30% taniej.

pozdrowienia dla kumatych

cytat

.xxx. ~.xxx. (Gość)21.10.2013 21:27

Nie mogą włożyć reki w torbę ale zajrzeć mogą :) Jest takie prawo :)

cytat

yyy ~yyy (Gość)22.10.2013 05:20

xxx Mylisz się ochroniarze w obiektach handlowych *przeważnie nie licencjowani) nie maj prawa ani obszukać ani zajrzeć do torby mogą cię jedynie prosić o pokazanie co masz w torbie a ty możesz odmówić wiąże się to jednak z czekaniem na policje dla tego każdy pokazuje, na pewno zwykły pracownik kina to nic nie może ci kazać,

cytat

zzz ~zzz (Gość)23.10.2013 10:29

No masz rację ale tak naprawdę każdego przeszukują a nikt nie ma nic przeciwko. a co do tych dzieci to rodzice powinni pilnować i to jest fakt.

cytat

yyy ~yyy (Gość)23.10.2013 12:48

Przeszukują bo ludzie się godzą nie chcą czekać na policje ale kiedyś trafia na furiata lub jakiegoś prawnika i bedą mieli problem

cytat

alf ~alf (Gość)25.10.2013 16:36

Narzekacie na pracowników itd. a;e wierzcie mi gorsze przed Wami. Coraz większa debilizacja społeczeństwa będzie sprawiała, że coraz głupsi będą obsługiwać państwa, a co gorsza i pośrednio brać opiekę nad dziećmi.

cytat

troll-furiat ~troll-furiat (Gość)25.10.2013 18:37

"yyy" napisał(a):
ale kiedyś trafia na furiata lub jakiegoś prawnika i bedą mieli problem

Ja będę, tym pierwszym :) a bilety już mam :D

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat