metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Sylwia10.02.2015 11:37

Witam.Poszukuje dobrej Pani ginekolog facet nie wchodzi w grę)
Zależy mi na badaniu USG narządu rodnego!

ares1 ares113.02.2015 12:44

"Sylwia" napisał(a):
Podejrzewam,że jesteś facetem a wypowiedzi płci męskiej są tu najmniej potrzebne.Także żegnam :)

No jestem ale jak czytam twoje wypociny to się słabo robi :((( Ps.Czekam jeszcze na pytanie o markę sprzętu na jakim lekarz bada :)))

cytat

Sylwia ~Sylwia (Gość)13.02.2015 11:42

Podejrzewam,że jesteś facetem a wypowiedzi płci męskiej są tu najmniej potrzebne.Także żegnam :)

cytat

ares1 ares112.02.2015 19:01

[/cytat]

"Sylwia" napisał(a):
Na profesjonalizmiebi sprzęcie.Polacy...czepliwy,wredny naród,wcale nie pomagacie.

A KTO TAKIEGO NIE MA TERAZ W PRYWATNYM GABINECIE?!OGARNIJ SIĘ KOBIETO TO XXI WIEK.POZDRAWIAM SERDECZNIE :)))

cytat

Sylwia ~Sylwia (Gość)12.02.2015 14:17

Na profesjonalizmiebi sprzęcie.Polacy...czepliwy,wredny naród,wcale nie pomagacie.

cytat

Zanzi Zanzi12.02.2015 12:41

"ares1" napisał(a):
Tobie to zależy na dobrym sprzęcie czy profesjonalizmie lekarza???Trochę dziwne podejście!

No i dziewczyna pyta o lekarkę, ale łamie blokadę i znajduje lekarza ;)
To forum jednak pomaga ludziom :)

cytat

ares1 ares112.02.2015 10:07

"Sylwia" napisał(a):
Zależy mi na nowoczesnym sprzęcie ,usg.

Tobie to zależy na dobrym sprzęcie czy profesjonalizmie lekarza???Trochę dziwne podejście!

cytat

Sylwia ~Sylwia (Gość)11.02.2015 23:30

Proszę napiszcie jakie gabinety prywatne polecacie.Zależy mi na nowoczesnym sprzęcie ,usg.

cytat

Piotrkowianin Piotrkowianin11.02.2015 20:52

"Sylwia" napisał(a):
Szukając na forach natknęłam sie na dr.Haze .Dobrze wyposażony gabinet,usg,szeroki zakres usług...Jak oceniacie tego lekarza?
Staram się przełamać blokadę i właśnie zaczęłam o nim myśleć...

Lepiej przestań! Znam 2 jego byłe pacjentki, z których 1 poroniła, a druga miała martwą ciążę, a pan doktor ciągle mówił, że wszystko jest dobrze.

cytat

gosc ~gosc (Gość)11.02.2015 19:02

ja ci polecam doktora -Jałmuzna.Przyjmuje w ER-MEDZIE ul.POLNA.Jest to bardzo sympatyczny pan i bardzo kompetentny.

cytat

Sylwia ~Sylwia (Gość)11.02.2015 17:45

Szukając na forach natknęłam sie na dr.Haze .Dobrze wyposażony gabinet,usg,szeroki zakres usług...Jak oceniacie tego lekarza?
Staram się przełamać blokadę i właśnie zaczęłam o nim myśleć...

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat