Witam.Poszukuje dobrej Pani ginekolog facet nie wchodzi w grę)
Zależy mi na badaniu USG narządu rodnego!
No jestem ale jak czytam twoje wypociny to się słabo robi :((( Ps.Czekam jeszcze na pytanie o markę sprzętu na jakim lekarz bada :)))
Podejrzewam,że jesteś facetem a wypowiedzi płci męskiej są tu najmniej potrzebne.Także żegnam :)
[/cytat]
A KTO TAKIEGO NIE MA TERAZ W PRYWATNYM GABINECIE?!OGARNIJ SIĘ KOBIETO TO XXI WIEK.POZDRAWIAM SERDECZNIE :)))
Na profesjonalizmiebi sprzęcie.Polacy...czepliwy,wredny naród,wcale nie pomagacie.
No i dziewczyna pyta o lekarkę, ale łamie blokadę i znajduje lekarza ;)
To forum jednak pomaga ludziom :)
Tobie to zależy na dobrym sprzęcie czy profesjonalizmie lekarza???Trochę dziwne podejście!
Proszę napiszcie jakie gabinety prywatne polecacie.Zależy mi na nowoczesnym sprzęcie ,usg.
Lepiej przestań! Znam 2 jego byłe pacjentki, z których 1 poroniła, a druga miała martwą ciążę, a pan doktor ciągle mówił, że wszystko jest dobrze.
ja ci polecam doktora -Jałmuzna.Przyjmuje w ER-MEDZIE ul.POLNA.Jest to bardzo sympatyczny pan i bardzo kompetentny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!