Witam.Poszukuje dobrej Pani ginekolog facet nie wchodzi w grę)
Zależy mi na badaniu USG narządu rodnego!
ja bym powiedział że jest młodą niezrównoważoną osobą i do tego piszącą pod kilkoma nickami
Możesz zgłosić się np. do dr Dariusza Przybyła. Przyjmuje prywatnie w gabinecie przy grota Roweckiego. Bardzo miły lekarz, wyjaśni wszystko o co zapytasz, z poczuciem humoru, taktowny. Wizyta 80 zł.
Tak jest niezrównoważona bo zapytała!
Ukamienować!
To są krępujące sprawy. Zakładam, że nie jest to podpucha. Zresztą...
Panom polecam zastanowić się, jak by się czuli, kiedy na ich penisie pojawiłyby się niepokojące pryszcze i przyszło by im iść do do kobiety - urologa, dermatologa, czy co tam.
Przybył kiedyś był faktycznie dobrym lekarzem, teraz to mam wrażenie, że przyjmuje "taśmowo" swoje pacjentki ;) Plus za to, że jak nie radzi sobie z jakimś przypadkiem, to nie udaje, tylko odsyła do lepszego specjalisty.
Lepiej przestań. Ja znam kilka jego byłych pacjentek, które są zadowolone, w tym moją żonę, która do niego chodziła i mamy śliczną zdrową córkę.
tylko nie Szpak, chyba ze byłaś prywatnie. Traf do szpitala niech Cię przebada - odechce Ci się gin na rok conajmniej.
dr Grzegorski. czy prywatnie czy w poradni czy w szpitalu - bez róznicy, zawsze fachowo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!