metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Sylwia10.02.2015 11:37

Witam.Poszukuje dobrej Pani ginekolog facet nie wchodzi w grę)
Zależy mi na badaniu USG narządu rodnego!

maniu ~maniu (Gość)19.02.2015 14:39

"Elwira" napisał(a):
Jest na pewno młodą niedoświadczoną osobą...Poprostu.Czepiać nie ma się czego.

ja bym powiedział że jest młodą niezrównoważoną osobą i do tego piszącą pod kilkoma nickami

cytat

ciężarna ~ciężarna (Gość)19.02.2015 15:47

Możesz zgłosić się np. do dr Dariusza Przybyła. Przyjmuje prywatnie w gabinecie przy grota Roweckiego. Bardzo miły lekarz, wyjaśni wszystko o co zapytasz, z poczuciem humoru, taktowny. Wizyta 80 zł.

cytat

Elwira ~Elwira (Gość)19.02.2015 16:26

"maniu" napisał(a):

Tak jest niezrównoważona bo zapytała!
Ukamienować!

cytat

Sylwia 2 ~Sylwia 2 (Gość)19.02.2015 17:19

Dziwnie Sylwia reagujesz na wpisy.Pozdrawiam niezdecydowaną :)

cytat

tutaj tutaj20.02.2015 03:59

To są krępujące sprawy. Zakładam, że nie jest to podpucha. Zresztą...
Panom polecam zastanowić się, jak by się czuli, kiedy na ich penisie pojawiłyby się niepokojące pryszcze i przyszło by im iść do do kobiety - urologa, dermatologa, czy co tam.

cytat

Zanzi Zanzi20.02.2015 20:47

"ciezarna" napisał(a):
Możesz zgłosić się np. do dr Dariusza Przybyła. Przyjmuje prywatnie w gabinecie przy grota Roweckiego. Bardzo miły lekarz, wyjaśni wszystko o co zapytasz, z poczuciem humoru, taktowny. Wizyta 80 zł.

Przybył kiedyś był faktycznie dobrym lekarzem, teraz to mam wrażenie, że przyjmuje "taśmowo" swoje pacjentki ;) Plus za to, że jak nie radzi sobie z jakimś przypadkiem, to nie udaje, tylko odsyła do lepszego specjalisty.

cytat

anonim ~anonim (Gość)22.02.2015 10:31

"Piotrkowianin" napisał(a):
Lepiej przestań! Znam 2 jego byłe pacjentki, z których 1 poroniła, a druga miała martwą ciążę, a pan doktor ciągle mówił, że wszystko jest dobrze.

Lepiej przestań. Ja znam kilka jego byłych pacjentek, które są zadowolone, w tym moją żonę, która do niego chodziła i mamy śliczną zdrową córkę.

cytat

AndZiaaaA ~AndZiaaaA (Gość)13.05.2016 15:51

"takaja" napisał(a):

tylko nie Szpak, chyba ze byłaś prywatnie. Traf do szpitala niech Cię przebada - odechce Ci się gin na rok conajmniej.

cytat

mi ~mi (Gość)15.05.2016 12:33

dr Grzegorski. czy prywatnie czy w poradni czy w szpitalu - bez róznicy, zawsze fachowo

cytat

~PT ~~PT (Gość)16.05.2016 09:45

Przez te półtora roku chyba już znalazła dobrego ginekologa?

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat