Witam.Poszukuje dobrej Pani ginekolog facet nie wchodzi w grę)
Zależy mi na badaniu USG narządu rodnego!
Ja przecie o Irenie napisała, nie o Barbarze...
Czerstwe ;) Barbara może trochę drastycznie napisała, ale na swój sposób ma sporo racji. Dla mnie to totalna głupota ignorować objawy choroby, nie badać się, bo wstyd iść do lekarza. Idąc tym tokiem myślenia, do dentysty też nie powinno się chodzić, no bo jak to tak, rozdziawiać gębę, pokazywać dziury, chuchać nieświeżym oddechem obcej osobie. Albo lekarz pierwszego kontaktu, nie daj boże, jak zechce zbadać kobietę. Biedaczka będzie musiała zdjąć bluzkę i co, tak cyckami świecić przed obcym? No nie wypada ;) Zostawmy wszystko naturze ;)
Kandydatka do nagrody Darwina?
Słusznie. W ten sposób takie bezmózgi wyeliminują się same, poprzez rozwój śmiertelnej choroby.
Ja bym nigdy w życiu nie poszła do ginekologa! Rozebrać się przy obcym mężczyźnie i co?! Może jeszcze pozwolić mu tam grzebać?! Co to, to nie!!! Ja tam wolę nie wiedzieć, co mi jest. Przecież każdy ma przeznaczone tyle życia, ile mu jest dane przez Boga. Nie ingerujmy w naturę. Takie jest moje zdanie.
Z tym doktor Robak miał problem w moim przypadku, bo nie zauważył mięśniaków. Przez to miałam później komplikacje.
Kończę temat! Dziękuję za zainteresowanie
osobie/osobom które zaczęły się pode mnie podszywać :)
Akurat z wiekuem to "pudło":)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!