Witam.Poszukuje dobrej Pani ginekolog facet nie wchodzi w grę)
Zależy mi na badaniu USG narządu rodnego!
Ja mam bardzo dobre zdanie o Pani Barbarze Rytych, która pracuje w szpitalu na Rakowskiej.
Pan Robak ma około sześćdziesięciu lat. Nie wiem, ile kosztuje płatne badanie, ja miałam skierowanie. Myślę, ze wszystko Ci powiedzą przez telefon, zadzwoń do Ermedu.
I nie wstydź się; taki lekarz wykonuje dziesiątki badań dziennie.
Czy jest dobry w swoim fachu? Nie wiem, mnie chodziło o to, co pokaże maszyna. Na pewno umie czytać monitor - i o to chodzi.
I wiesz, co? Idź z koleżanką. A po wszystkim, w ramach nagrody za dzielność, idźcie na dobre ciacha. Uwierz mi, od tego badania nie przestaniesz być normalną dziewczyną. To jest tak, jak z dentystą...
Kończę temat! Dziękuję za zainteresowanie
osobie/osobom które zaczęły się pode mnie podszywać :)
Akurat z wiekuem to "pudło":)
Z tym doktor Robak miał problem w moim przypadku, bo nie zauważył mięśniaków. Przez to miałam później komplikacje.
Ja bym nigdy w życiu nie poszła do ginekologa! Rozebrać się przy obcym mężczyźnie i co?! Może jeszcze pozwolić mu tam grzebać?! Co to, to nie!!! Ja tam wolę nie wiedzieć, co mi jest. Przecież każdy ma przeznaczone tyle życia, ile mu jest dane przez Boga. Nie ingerujmy w naturę. Takie jest moje zdanie.
Słusznie. W ten sposób takie bezmózgi wyeliminują się same, poprzez rozwój śmiertelnej choroby.
Kandydatka do nagrody Darwina?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!