metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~Sylwia10.02.2015 11:37

Witam.Poszukuje dobrej Pani ginekolog facet nie wchodzi w grę)
Zależy mi na badaniu USG narządu rodnego!

gosc ~gosc (Gość)07.06.2016 14:45

"takaja" napisał(a):

Będąc w zaawansowanej ciąży miałam mieć pilną kontrolę po wyjściu ze szpitala. Mojej lekarki akurat cały tydzień nie było. Poszłam więc do Szpaka a on mi powiedział, że mnie nie przyjmie bo nie jestem jego pacjentką i mam sobie czekać aż wróci moja lekarka. Mało profesjonalnie dlatego nie polecam tego Pana.

cytat

m.m ~m.m (Gość)06.06.2016 23:20

Marek Kucharski. Dla mnie żenada. Byłam umówiona z tym panem na wizytę. Przyjechałam i zastałam na drzwiach karteczkę z napisem, że ,,dzisiaj nie przyjmuje". Byłam wściekła, ponieważ nie mieszkam w mieście a więc muszę dojeżdżać. Jednak pan Kucharski nie raczył nawet dać znać, że wizyta odwołana. Pomyślałam sobie jednak, że każdemu się może zdarzyć i postanowiłam dać mu jeszcze jedną szansę. Oczywiście zadzwoniłam aby zapytać czy wizyta się przekłada i czy mogę przyjechać, usłyszałam w słuchawce telefonu, że tak. Byłam więc umówiona. Przyjechałam w umówionym terminie i co? Zastałam zamknięte drzwi gabinetu. Zadzwoniłam i usłyszałam niemiłym głosem: ,,Słucham? Co? Pani była umówiona? Mnie już nie ma". No żałosne. Przekonało mnie to tylko, że nie warto iść na wizytę do tego pana.

cytat

Ania_36 Ania_3616.05.2016 12:27

Poszlam do Jałmuznego dwa l;ata temu bylam w ciazy zle sie czulam .zbadał mnie powiedziqal ze jest wszystko ok...a jak sie pozniej okazało mialam martwe dziecko w sobie ...na drugi dzien po jego wizycie z krwotokiem trafilam do szpitala...ciąża obumarła około tygodnia wczesniej ...ale pan doktor nie widzial niczego nienormalnego...panu doktorowi polecam fotel bujany fajkę w zęby i wnuczeta na kolana ...albo zrobic nową specjalizacje na zwierzęta...chociaz ich tez szkoda

cytat

~PT ~~PT (Gość)16.05.2016 09:45

Przez te półtora roku chyba już znalazła dobrego ginekologa?

cytat

mi ~mi (Gość)15.05.2016 12:33

dr Grzegorski. czy prywatnie czy w poradni czy w szpitalu - bez róznicy, zawsze fachowo

cytat

AndZiaaaA ~AndZiaaaA (Gość)13.05.2016 15:51

"takaja" napisał(a):

tylko nie Szpak, chyba ze byłaś prywatnie. Traf do szpitala niech Cię przebada - odechce Ci się gin na rok conajmniej.

cytat

anonim ~anonim (Gość)22.02.2015 10:31

"Piotrkowianin" napisał(a):
Lepiej przestań! Znam 2 jego byłe pacjentki, z których 1 poroniła, a druga miała martwą ciążę, a pan doktor ciągle mówił, że wszystko jest dobrze.

Lepiej przestań. Ja znam kilka jego byłych pacjentek, które są zadowolone, w tym moją żonę, która do niego chodziła i mamy śliczną zdrową córkę.

cytat

Zanzi Zanzi20.02.2015 20:47

"ciezarna" napisał(a):
Możesz zgłosić się np. do dr Dariusza Przybyła. Przyjmuje prywatnie w gabinecie przy grota Roweckiego. Bardzo miły lekarz, wyjaśni wszystko o co zapytasz, z poczuciem humoru, taktowny. Wizyta 80 zł.

Przybył kiedyś był faktycznie dobrym lekarzem, teraz to mam wrażenie, że przyjmuje "taśmowo" swoje pacjentki ;) Plus za to, że jak nie radzi sobie z jakimś przypadkiem, to nie udaje, tylko odsyła do lepszego specjalisty.

cytat

tutaj tutaj20.02.2015 03:59

To są krępujące sprawy. Zakładam, że nie jest to podpucha. Zresztą...
Panom polecam zastanowić się, jak by się czuli, kiedy na ich penisie pojawiłyby się niepokojące pryszcze i przyszło by im iść do do kobiety - urologa, dermatologa, czy co tam.

cytat

Sylwia 2 ~Sylwia 2 (Gość)19.02.2015 17:19

Dziwnie Sylwia reagujesz na wpisy.Pozdrawiam niezdecydowaną :)

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat