Program Ogólnopolskich Trybunałów Nalewkowych 15-16.07.
Sobota, 15.07.2017 r.
12:30 – Lodówka – lodowy poczęstunek
13.15 Biesiada Ludowa z Czarnocina
14.00 80 minut można zjeść jedną z 800 porcji żuru trybunalskiego na 800-lecie
14.45 Browin – pokaz wędzenia ryb
16.15 Zespół Pieśni i Tańca Ciebłowianie
17.00 Browin – pokaz serowarski
17:45 Zespół Pieśni i Tańca Drzewiczanie
Pokaz kulinarny:
Konrad Skoneczny –Szef Kuchni Restauracja Karuzela Smaków Best Western Hotel Trybunalski
Krzysztof Pawłowski – Szef Kuchni Restauracja Miód i Wino Best Western Plus Hotel Podklasztorze
20.00 Pokaz kulinarny gwiazdy wieczoru:
Damian Marchlewicz
21.00. Ogłoszenie wyników II Ogólnopolskich Trybunałów Nalewkowych 2017
Niedziela 16.07.2017 r.
12.30 Słodki poczęstunek od Cukierni Migdał na dobry początek dnia
13.00 Prezentacja i degustacja od To i owo bezglutenowo
13.45 Zespół Śpiewaczy Szczawinianki
14.30 Prezentacja i degustacja od Restauracji Kamienica
15.15. Zespół Śpiewaczy Szczawinianki
16.00 Pokaz kulinarny Krzysztofa Halesy – Szefa Kuchni Restauracji Umi Sushi
16.45 Zespół Tańca Ludowego HARNAM
17.45 Pokaz kulinarny – Karolina Sadura Szefowa Kuchni Restauracji Krochmal
18.15. Zespół Tańca Ludowego HARNAM
19.00 Prezentacja i degustacja od Pizzerii Riposta - Ariel Zagórski
20.00 Występ kulinarnej gwiazdy wieczoru:
Beata Królikiewicz blogerka kulinarna – Niebo na Talerzu