ARTYKUŁ SPONSOROWANY

Kuchnia francuska w restauracji "Miód i Wino"

Wtorek, 20 marca 2018
Restauracja „Miód i Wino” w hotelu Podklasztorze już po raz drugi bierze udział w elitarnym wydarzeniu Goût de France / Good France. To dzień, w którym na pięciu kontynentach obchodzone jest święto francuskiej gastronomii.

Ładuję galerię...

Już od środy 21.03 aż do końca tygodnia w Restauracji „Miód i Wino” czekać na Gości będzie specjalna karta menu z propozycjami dań francuskiej kuchni.

 

Zapewne większość z Państwa słyszała o narodowych potrawach z Francji. Kuchnia ta nie jest jednak w naszym regionie tak popularna jak włoska lub hiszpańska.


Jest to więc wyjątkowa okazja aby wypróbować dania z wyśmienitego francuskiego menu.

Szef Kuchni Krzysztof Pawłowski szczególnie poleca świeże ostrygi z sosem cytrynowo- pietruszkowym. Ponadto można będzie skosztować jagnięciny i tradycyjnych francuskich serów.

 

Serdecznie zapraszamy do rezerwacji stolików pod numerem tel. 695 320 485.

 

Hotel Podklasztorze

Sulejów, ul. ul. Władysława Jagiełły 1

www.hotelpodklasztorze.pl

 

POLECAMY


Zainteresował temat?

2

0


reklama
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat