Wyróżnienie szefa kuchni z Piotrkowa

Czwartek, 02 czerwca 20163
Rafał Wronka, 29-letni piotrkowianin, będzie uczestnikiem Kongresu Szefów Kuchni - największego merytoryczno-networkingowego spotkania szefów kuchni w Polsce.

O zaproszeniu Wronki do uczestnictwa w wydarzeniu poinformował fanpage Kongresu Szefów Kuchni. Piotrkowianin będzie brać udział w dyskusji pod tytułem "Między tradycją a nowoczesnością. Molekuły czy produkty regionalne? Czy istnieje kuchnia polska? Jak powinna wyglądać dzisiejsza kuchnia na światowym poziomie?".

 

Wronka ma sporo sukcesów na swoim koncie. Jego przygoda z profesjonalnym gotowaniem rozpoczęła się w Piotrkowie. W wieku 18 lat wyjechał na Wyspy Brytyjskie, gdzie zdobywał doświadczenie podczas pracy w cztero- i pięciogwiazdkowych hotelach oraz restauracjach.

 

Po powrocie do Polski rozpoczął współpracę z dużą siecią hoteli "Zdrojowa Hotels” na stanowisku Executive Head Chef. Od roku pracuje na takim samym stanowisku w jednej z najbardziej rozpoznawalnych firm w branży gastronomiczno-rozywkowej Grupa Warszawa.

 

Kongres odbędzie się 12 października w Centrum MT Polska w Warszawie.


Zainteresował temat?

4

2


Zobacz również

reklama

Komentarze (3)

Zaloguj się: FacebookGoogleKonto ePiotrkow.pl
loading
Portal epiotrkow.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników. Osoby komentujące czynią to na swoją odpowiedzialność karną lub cywilną.

jaki ~jaki (Gość)02.06.2016 20:42

popisowy numer Rafała to świńska skóra w czekoladzie z bakaliami na mięcie

00


Były kursant ~Były kursant (Gość)02.06.2016 19:00

Drugi Amaro

00


gość ~gość (Gość)02.06.2016 13:10

Brawo Rafał!

70


reklama
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat