A dlaczego bełchatowski nie ? Przecież u nich jest więcej zakażeń na 10 tys. ludności ? Podobnie jak w powiecie piotrkowskim też mają jedno dużo ognisko, u nich chyba to jakiś DPS.
Dla mnie nauczyciele to chyba grupa wyjątkowo podatna na wirusa bo przez cały czas niektórzy z nas normalnie pracowali wykonywali codzienne obowiązki, pielęgniarki, aptekarze, lekarze i wiele innych grup, listonosze, kurierzy, itd. A oni najlepiej zamknąć szkoły i żyć w mydlanej bańce, brawa dla skuteczności działań Pana Broniarza
Przez kilka miesięcy pielęgniarki, salowe i ratownicy byli na pierwszej linii ognia wirusa a nauczyciele mieli dodatkowy urlop płatny co jest niezgodne z kodeksem pracy i karta nauczyciela. Proponuję pomniejszyć wynagrodzenie nauczycieli o 50% za równowartość okresu 5 miesięcy postojowego i podzielić tą sumę wypłacając ją pielęgniarkom , salowym i ratownikom medycznym
Pytanie. Gdzie ten wirus w marketach? Żadna biedronka nie była zamknięta. Korona dociera do dps szpitalu szkół domów prywatnych kopalni węgla
A najbardziej niema kontroli w Lidlu Kostromska dosłownie ludzie nie prowadzą odstępu od klijenta i nikt nie zwraca uwagi gdzie ochrona wchodzą dosłownie na plecy
Ja chodzę do kalflandu i każdy ma maseczkę dezynfekcja rąk wszystko jest ok jestem zadowolona
https://www.facebook.com/451705491587180/posts/3018904501533920/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!