Jestem nauczycielką. Niech mi ktoś wytłumaczy jak sprawić, by pierwszoklasista stosował się do restrykcji. Na razie maseczki nie nosi albo ją żyje, albo nią macha. W szkołach procedury to ściema
https://www.facebook.com/451705491587180/posts/3018904501533920/
Ja chodzę do kalflandu i każdy ma maseczkę dezynfekcja rąk wszystko jest ok jestem zadowolona
A najbardziej niema kontroli w Lidlu Kostromska dosłownie ludzie nie prowadzą odstępu od klijenta i nikt nie zwraca uwagi gdzie ochrona wchodzą dosłownie na plecy
Pytanie. Gdzie ten wirus w marketach? Żadna biedronka nie była zamknięta. Korona dociera do dps szpitalu szkół domów prywatnych kopalni węgla
Przez kilka miesięcy pielęgniarki, salowe i ratownicy byli na pierwszej linii ognia wirusa a nauczyciele mieli dodatkowy urlop płatny co jest niezgodne z kodeksem pracy i karta nauczyciela. Proponuję pomniejszyć wynagrodzenie nauczycieli o 50% za równowartość okresu 5 miesięcy postojowego i podzielić tą sumę wypłacając ją pielęgniarkom , salowym i ratownikom medycznym
Dla mnie nauczyciele to chyba grupa wyjątkowo podatna na wirusa bo przez cały czas niektórzy z nas normalnie pracowali wykonywali codzienne obowiązki, pielęgniarki, aptekarze, lekarze i wiele innych grup, listonosze, kurierzy, itd. A oni najlepiej zamknąć szkoły i żyć w mydlanej bańce, brawa dla skuteczności działań Pana Broniarza
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!