Najmilsze wspomnienia mam z lat spędzonych w murach tej szkoły. A mama Pana Krzysztofa Chmielewskiego była moją wychowawczynią.
Panie dyrektorze uczyłam sie w tej szkole bardzo dobrze wspominam tą szkołę za czasów Pani Dyrektor Dawidowicz. Uczył Pan mnie muzyki i informatyki . Natomiast bardzo źle wspominam panią pedagog Renate do tej pory mam koszmary . Najlepsza nauczycilka która uczyła w tej szkole to pani ZOFIA CIEŚLIK . Była uczennica.
informacje o rocznicy były od września na stronie internetowej szkoły.
Pewnie nie wszystkich absolwentów udałoby się zaprosić. Zaproszeni byli Ci najstarsi, którzy odwiedzają szkole. Zawsze tak się robi. A teraz każdy wyskoczy z tekstem ze się go nie zaprosiło...
skandal , nikt mnie nie poinformowal ze taka uroczystosc mnie umknela .
absolwent 81
Wstyd i obłuda. Cześć oficjalna odbyła się z udziałem przedstawicieli władz miasta, a gdzie przedstawiciele władz miasta byli przy rozmowach z Moprem. Państwo w państwie, władze miasta pokazują się tam gdzie im wygodniej. Tam gdzie są problemy to ich nie ma. Do odwołania dla mnie wszyscy są.
Dumny jestem z tej szkoły. Chodziłem do niej. To miłe oglądać tak piękne zdjęcia z uroczystości. Wszystkiego najlepszego dla całego Grona Pedagogicznego i Uczniów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!