Panie Dyrektorze. Podstawówka to tylko pierwszy etap edukacji. Potem coś trzeba ze sobą zrobić. Fajne są pierwsze wrażenia ze szkolnej nauki. Problem jest to co potem, w takim mieście jak Piotrków jakże Trybunalski. Później to już /dla przestrogi/ tylko poza Piotrkowem. Jakoś tych gwiazd z Piotrkowa ,które zrobiły kariery jest nie za wiele. Pewnie to smutne ,ale tak jest.
A Pan Bartosz Gumulec to co?To on tak pięknie zorganizował uroczystość.
Tam jest fajna i bardzo ładna Pani od polskiego.Chcialbym tam chodzić do tej szkoły żeby mnie uczyła.Piekna kobieta.
Też chodziłem do tej szkoły. W maju będzie 50 lat od jej ukończenia. Szkoda, że było to mało rozreklamowane. Pozdrowienia dla Dyrekcji. Czy żyją i którzy nauczyciele z tamtych lat ?
Muszę podzielić się wrarzeniami, bardzo wzruszyłam się. Przepiękna uroczystość.
Byłam na tej uroczystości.Przepiekna uroczystość.Widac było że kadra pedagogiczna i uczniowie,stanęli na wysokości zadania.Bardzo było miło piękne wspomnienia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!