No i pięknie super.Dobra szkoła fajni nauczyciele.Zycze wszystkiego najlepszego.
Przepiękna i wzruszająca uroczystość. Gratulacje dla uczniów i kadry pedagogicznej.
Wspaniała szkoła, moje dzieci już dorosłe po dobrych studiach chodziły do tej szkoły, fajna kadra nauczycieli z podejściem do ucznia, aż szkoda, że niektórych wspaniałych już między nami nie ma. Gdybym dziś miała wybierać szkołę dla moich dzieci również byłaby to SP nr 8.Pozdrawiam wszystkich - nauczycieli, absolwentów. Wdzięczny rodzic.
Byłam na tej uroczystości.Przepiekna uroczystość.Widac było że kadra pedagogiczna i uczniowie,stanęli na wysokości zadania.Bardzo było miło piękne wspomnienia.
Muszę podzielić się wrarzeniami, bardzo wzruszyłam się. Przepiękna uroczystość.
Też chodziłem do tej szkoły. W maju będzie 50 lat od jej ukończenia. Szkoda, że było to mało rozreklamowane. Pozdrowienia dla Dyrekcji. Czy żyją i którzy nauczyciele z tamtych lat ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!