metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
endokrynolog ~endokrynolog (Gość)21.02.2013 09:36

panie maj abw to instytucja krzak.
Niech sie lepiej zajmia poszukiwaniem tych zwyrodnialcow co pomazali pomnik wielkiej Polki śp.Danuty Siedzikównej ps.``Inka``!!!

00

upa ~upa (Gość)21.02.2013 09:33

Iran jest wolnym panstwem i nic do tego tym faszysta z ue i usa.Hamburgery juz od ladnych paru lat czychaja na iranskie dobra mineralne

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)21.02.2013 07:15

"Al-Bundy" napisał(a):
Iran nie lubi UE, ty nie lubisz UE - jedź do ambasady Iranu!Siedzisz w nocy przed komputerem - znaczy, że jesteś bezrobotny!Nie masz akwarium? - jesteś pedałem...Ech... Ja naprawdę nie ogarniam tego toku myślenia...Pozdrawiam :)

Logika; wedle klasycznej definicji; nauka o sposobach jasnego i ścisłego formułowania myśli, o regułach poprawnego rozumowania i uzasadniania twierdzeń.
Al przykre jest to, że Twoja zachwiana umiejętność czytania ze zrozumieniem doprowadza Cię do takich wniosków.

"Redaktor-Maj" napisał(a):
"Za "nielegalne, nieracjonalne i nieludzkie" uznały władze Iranu nałożone na ten kraj przez Unię Europejską nowe sankcje gospodarcze w związku z programem nuklearnym Teheranu."

Gdybyś zrozumiał co napisałem wiedziałbyś, że proponuję Ci wizytę w ambasadzie Iranu ze względu na Twój i Iranu poziom retoryki pełen irracjonalnych tłumaczeń.
Potwierdzasz moją LOGIKĘ

"Al-Bundy" napisał(a):
Tyle tych dziwnych dyrektyw i wymogów nakładają, że wcale bym się nie zdziwił, gdyby któregoś dnia wystandaryzowali parametry wzorcowego fiuta. Obszerna na trzysta stron dyrektywa jasno wskazywałaby, kto może poszczycić się penisem, a kto ma jedynie "narząd dwufunkcyjny (albo w niektórych przypadkach jednofunkcyjny) charakterystyczny dla człowieka europejskiego płci męskiej".

"Al-Bundy" napisał(a):
Ale oczywiście możesz się zachwycać...

Nic takiego nie pisałem

"Al-Bundy" napisał(a):
tylko zapewne mylisz pojęcie suwerenności z zależnościami gospodarczymi

Ciekawi mnie skąd ten wniosek?

"Al-Bundy" napisał(a):
Iran również chce być krajem niezależnym

Kraj gdzie najwyższą władzę ma ajatollah z konstytucję Republiki Islamskiej, a islam nadal reguluje życie w Iranie?

Cytuję:
Ja tam jakoś się nie boję, że Iran na nas napadnie

Boisz się dyrektyw UE to poczekaj na prawo szariatu
np tradycyjną karą, jest obcinanie rąk, szariat skazuje na nią za kradzież
Mam nadzieję, że Twój stosunek anty UE, anty USA i oczekiwanie na wolność Iranu nie umknie obserwacji w sieci przez ABW.
Pozdrawiam.

Komentarz był edytowany przez autora: 21.02.2013 07:16

00

GW ~GW (Gość)20.02.2013 23:54

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)20.02.2013 23:38

Wychodził facet z książką z księgarni i natknął się na kumpla, policjanta.
- Co kupiłeś? - pyta policjant.
- "Logikę".
- A co to takiego?
- Jest to nauka, w której coś z czegoś wynika...
- Nie rozumiem...
- Wytłumaczę ci to na przykładzie. Masz w domu akwarium?
- Mam.
- No to znaczy, że lubisz rybki.
- Lubię...
- A więc zapewne czasem też wędkujesz?
- Wędkuję...
- A gdy złowisz jakieś ryby, to potem zapewne je smażysz?
- Smażę...
- No a do takiej smażonej rybki pewnie lubisz golnąć kielicha?
- No lubię...
- A jak już pojesz i wypijesz, to pewnie masz ochotę z kobitką pofiglować?
- No mam...
- No widzisz. To znaczy, że nie jesteś pedałem.
Policjantowi tak się ten cały logiczny wywód spodobał, że wszedł do księgarni i kupił tę samą książkę. Wychodząc natknął się na swojego kumpla, również policjanta.
- Co kupiłeś? - pyta kumpel.
- "Logikę".
- A co to takiego?
- Wytłumaczę ci to na przykładzie. Masz w domu akwarium?
- Nie...
- No to jesteś pedałem!

Logika Redaktora Maja przypomina logikę tego policjanta. Iran obraził się na UE, a Al Bundy w swoich wypowiedziach też często krytykuje UE. Wniosek: Al Bundy powinien udać się do ambasady Iranu. Logiczne, prawda?
A czy Redaktor Maj zastanowił się na jakiej podstawie UE uzurpuje sobie prawo do decydowania, co jakieś AZJATYCKIE kraje mogą u siebie robić? Czy robią to za unijne dotacje? Robią u siebie i za swoje środki. Żaden kraj nie powinien w to nosa wtykać. Ja tam jakoś się nie boję, że Iran na nas napadnie - bardziej niepokoją mnie działania USA i wewnętrzne działania unijne.

"Redaktor-Maj" napisał(a):
Pokaż mi na mapie świata suwerenny kraj prócz Korei Północnej?

Takich krajów jest jednak nadal sporo (Polska oczywiście suwerenna nie jest), tylko zapewne mylisz pojęcie suwerenności z zależnościami gospodarczymi. Iran również chce być krajem niezależnym i ma do tego prawo. Od czasów drugiej wojny światowej to głównie USA napada na inne kraje (fabrykują wcześniej "powody"), Iran na żaden kraj nie napadł...
Masz oczywiście prawo zachwycać się UE, a ja mam prawo tego zachwytu nie rozumieć. Może więcej dostrzegam, bo moich oczu nie zasłaniają ciemne okulary? Tyle tych dziwnych dyrektyw i wymogów nakładają, że wcale bym się nie zdziwił, gdyby któregoś dnia wystandaryzowali parametry wzorcowego fiuta. Obszerna na trzysta stron dyrektywa jasno wskazywałaby, kto może poszczycić się penisem, a kto ma jedynie "narząd dwufunkcyjny (albo w niektórych przypadkach jednofunkcyjny) charakterystyczny dla człowieka europejskiego płci męskiej".
Ale oczywiście możesz się zachwycać...

"piczka" napisał(a):
Musi żeś bezrobotny, skoro rano nie wstajesz. O 01.27 klepać w klawisze...

Piczka zapewne daleko logiki nie szuka, więc sugerując się umiejscowieniem, nie ma się co dziwić, że logika z dupy wzięta...
Dziwię się tylko, że Redaktor też kieruje się tak prostymi skojarzeniami, jak jakaś piczka...
http://demotywatory.pl/3345658/Pranie-mozgu
Wątku nazewnictwa ulic nie zamierzam kontynuować, bo i tak za dużo napisaliśmy "nie na temat"...
-------
Iran nie lubi UE, ty nie lubisz UE - jedź do ambasady Iranu!
Siedzisz w nocy przed komputerem - znaczy, że jesteś bezrobotny!
Nie masz akwarium? - jesteś pedałem...
Ech... Ja naprawdę nie ogarniam tego toku myślenia...
Pozdrawiam :)

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)19.02.2013 12:38

"GW" napisał(a):
Polacy zawze sobie dobrze radzili a te smieci to zamiast nas wyzwolic to na kolejne 60 lat nas tej wolnosci pozbawily

A nie głosowałeś czasem za akcesją do UE? Bo minęło niespełna piętnaście lat życia w "wolnej Polsce" i "postępowa" i "nowoczesna" część narodu uznała, że lepiej będzie dla kraju, jak sami z wolności zrezygnujemy. Wyciągnęli jakieś wnioski z zaborów, okupacji hitlerowskiej, czy tej sowieckiej, o której wspominasz? Gówno wyciągnęli! Polak przed szkodą i po szkodzie nadal głupi. Przynajmniej większość Polaków, ale nie zapominajmy, że w demokracji to większość decyduje...

00

P51 ~P51 (Gość)19.02.2013 12:00

"PRAWICA" napisał(a):
HA HA HA POSEŁ 3-ch kadencji nic nie robi tylko się lansuje w lokalnych mediach taka jest ta nasza pseudo -lewica a wyborcy nadal się nabierają na ich programy i hasła.

Boże, chroń nas przed taką prawicą!

00

PRAWICA ~PRAWICA (Gość)19.02.2013 11:20

HA HA HA POSEŁ 3-ch kadencji nic nie robi tylko się lansuje w lokalnych mediach taka jest ta nasza pseudo -lewica a wyborcy nadal się nabierają na ich programy i hasła.Pewnie zostanie wybrany na czwartą kadencję za bdb. ;LANS;będzie kolejny dom i wczasy na HAWAJACH a dla WAS zapomogi i talony na obiady !!!

00

tz ~tz (Gość)19.02.2013 11:34

sklave wez się do roboty placku !!!!

00

sss ~sss (Gość)19.02.2013 09:17

Co za pierdołami się ta strona się zajmuje- sensacja dnia. Tyle dobrego się robi dla ludzi a wy tego nie widzicie. Jak jakieś stowarzyszenie chce pochwalić się ze coś udało się zrobić to macie go gdzieś. A jak p. Ostrowskiemu pomalowali tablice to temet nr 1.

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat