Nie bardzo rozumiem, po co miałbym się zgłosić do irańskiej ambasady? Nie wywnioskowałeś chyba, że podoba mi się ichnia teokracja? A może myślisz, że Iran nienawidzi UE? UE najbardziej nienawidzą normalni Europejczycy. Rosji jest to obojętne, a Chiny się z nas śmieją.
Jeśli jesteś taki bystrzak, to powiedz lepiej, gdzie panowała Aldona i czym się wsławiła, że aż ją w Warszawie nazwą ulicy uhonorowano? Bo z tego co wiem, w Polsce nigdy takiej królowej nie było...
I jeszcze zapomniałem dodać, że analfabetom jezdem.
Ano, to ja pisuję tutaj te podszywy pod PIO, bo tak mi szef zlecił, czyli jak wiecie, Prezydent Chojniak z Piotrkowa. Głupie to podszywy bo głupie, ale nie mogę się wykręcić. Tyle, że uczciwie dostaję za każdy taki podszyw/koment 2 złote. W dodatku, lecę ze służbowego lapka z netem w LTE. No takie mam gówniane życie, a przecież każdy chce zostać kiedyś w UM kierownikiem referatu. PIO
Obojętnie kto to zrobił to na pewno zlecił to Prezydent Chojniak z Piotrkowa.
Artur trzymaj się.Nie zostawimy tej sprawy bez wyjaśnienia,Pozdrawiamy - PIO
no ja akorat zawsze bylem przeciw tej czalosnej ue no ale reszta ciemnoty nabrala sie na 100milionow bolka mieszkania za darmo kwacha wszendobylski dobrobyt ue irlandie ryzego i nadal ciemnota sie nabiera bo mysla ze cos za darmo dostana.
a ja wam mowie ze za darmo to w pysk sie nedostanie dzis , chodz niektorym sie nalezy.
A ci ktozy sie tak bardzo boja ONRu i innych radykalnych ugrupowan nacjonalstycznych , maja racje ze sie boja bo jesli sie My Nacjonalisci do wladzy dostaniemy to kazdy zostanie oceniony wg jego Dokonan, levaki i komuchy dobrze wiedza ze zostaliby pozbawieni przywilejow jakimi nosza sie do tej pory.
niemoge pojac czemu ludzi sa tacy... płytccy niemoga zrozumiec ze to Wiara, Naród i Ojczyzna sa najwazniejsze , po nas zostanie popiol a dla naszych prawnukow co zostanie cien Dawnej Polski. Chcalbym zeby moim wukowie mieli lepiej niz ja zeby zyli w Pieknym i bogatym Kraju jakim jest POLSKA. nikt im tego niezapewni ni to ue ni rosja ni usa oni maja swoich obywateli i swoje sprawy.
Jestem Nacjonalista, Patryjota,homofobem i ksenofobem i Jestem z tego Dumny!!!
Sklave już pracował. Podejrzewam, że jest na emeryturze. A za komuny prowadził gazetkę albo gablotkę zakładową. Nie sorry! Albo właśnie nie prowadził i teraz nadrabia. Tak czy inaczej - jest żałosny.
"...Jeśli chodzi o Opoczno, to moje biuro cieszy się niestety popularnością pewnej grupy, chyba nacjonalistów, bo np. co jakiś czas pojawiają się tam znicze ułożone w krzyż, najczęściej przy okazji rocznicy wprowadzenia stanu wojennego..."
?! Czy nikt nie zwrócił uwagi na ten kompromitujący komentarz?
Przecież to Ty piszesz o powszechnym alkoholizmie wśród społeczeństwa spowodowane wyzwoleniem nas przez Armię Czerwoną.
Myślę, że z tymi poglądami na temat UE powinieneś się zgłosić tutaj
ul. Królowej Aldony 22 03-928 Warszawa
--------------------------------------------------
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
A witam, witam członka fanklubu.....
To jest moja robota
100 od małego posta.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!