Niech narzekacze uderzą się w pierś i powiedzą kiedy kupili w tej księgarni książkę. Co nie kupowaliscie? Czyli przez was ona upadła a nie przez Chojniaka, PO, PiS, globalne ocieplenie oraz plamy na księżycu.
Nauczyciel powinien uczyć dzieci, lekarz powinien leczyć chorych , a miastem powinien zarządzać menedżer który ma wizję rozwoju miasta na kilka dekad naprzód dla obecnych mieszkańców i następnych pokoleń. Obecni włodarze miasta znaleźli sobie sposób na życie dla siebie i dla pewnej grupy osób i dopóki się da będą to robić nadal.
Macie za to raz w roku urodziny ulicy Bankowej, upsss, sorki, Słowackiego i się cieszcie. Będą baloniki i cukrowa wata.
Jeśli nie powstaną ciekawe projekty przyciągnięcia ludzi w te okolice to będzie na Słowackiego, Sieradzkiej, Sieradzkiej, Narutowicza i okolicach tak pusto, że strach będzie iść. Tylko menele i łobuzy się pojawią. Zburzyć Europę i wybudować galerię, teatr, kino np. Ludzie się pojawią. I powstaną kolejne obiekty. Obniżyć czynsz na Słowackiego. Zrobić bezpłatny parking. Poprosić ludzi o przysyłanie propozycji. Wszystko powstaje wokół Focusa. Tak nie powinno być.
Ja też uciekłem z PT miasto bez perspektyw nieudolnie zarządzane przez klikę radnych i Prezydenta I co ciekawe od ręki praca i zarobki3 razy takie jak w PT
Prawda jest jedna, jako społeczeństwo głupiejemy...to jest kultura Mcdonaldsa, smartfonizmu, to jest odzwierciedlenie jakim jesteśmy społeczeństwem, jak żyjemy, co reprezentujemy sobą...
Księgarnia przetrwała wszystkich. PiSu niestety NIE. Zawsze kupowałem w niej książki i mapy. Szkoda
Ważne, że strup Europa trwa będąc najtrwalszym symbolem bezradności...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!