Zastanawiam się po jasna anielke likwidowali oddział na Rakowskiej. Tłumy na porodowce kolejka jak za prlu. Lepsi lekarze i pielęgniarki na Rakowskiej.
Ja urodziłam teraz na Roosevelta było dużo lepiej niż pierwszy raz n rakowskiej. Super i polecam
Zatrudnili lekarzy ??? He, he. To do tej pory nie było tam anestezjologów ???
Ciekawe...Termin mam na przyszyły tydzień 20.03.2018r i bede rodziła na Roosvelta okaze sie czy sie bede kwalifikowala...
Ja z Roosevelta po 3dniach wyszłam do domu i na drugi dzień wrucilam już niechodzilam na nogi. Roszczep spojenia i 2,5tygodnia leżenia a dziecko w domu. Oni bardzo zdziwieni co się stało. Wyniki z przyjęcia zginely szok. A z pierwszą ciąża przetrzymali i zrobili Kleszczowy. Mam bardzo zle wspomnienia.
Syf straszny tam i tyle ....w styczniu wszystkie noworodki miały uczulenie na proszek ....
Pewnie zaraz pojawia się komentarze ze Szpital to nie hotel ! Dla tych którzy tak uważaj proponuje odwiedzić SALVE na Szparagowej porody na NFZ a opieka i pobyt lepszy niż w hotelu i uwierzcie mi można rodzic bez bólu
rodzilam tam raz, o jeden za dużo. mam taką traumę, że gdybym teraz zobaczyła na ulicy doktora o nazwisku Sz***... to trudno byłoby mi przejść obok niego oboętnie.... wyłam z bólu a położna płakała razem ze mną... i nie mówie tutaj o zwykłym porodzie, lecz o chamstwie z jakim spotkalam się po stracie dziecka, o niewiedzy i głupocie lekarzy, którzy błędnie stawiają diagnozy i do tej pory twierdzą, że kwasy żółciowe można zrobić w jednym miejscu w drugim koncu Polscki (można w przychodni na próchnika za 50zł) czego świadkiem byłam w 2017 r. a jest to badanie niezwyke ważne dla ciężarnych z podejrzeniem cholestazy. nie polecam i nigdy więcej nie zdecyduje się na ten szpital.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!