metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)14.03.2018 09:42

Bez przesady z tym narzekaniem na ten szpital. Poród to poród nie ma ze nie będzie nic bolało. Znieczulenie delikatnie przyćmi ten ból.

53

gość ~gość (Gość)15.03.2018 12:08

Ja urodziłam dwójkę dzieci na rosvelta i nie narzeka a jak czytam że jadą do Łódź czy Bełchatowa to mi się śmiać chce jak Ci wody odejdą i skurcze cie złapią to powodzenia w drodze do Łódzi to chyba piszą co jeszcze nie rodziły zenada.

24

jjjj ~jjjj (Gość)15.03.2018 11:04

Dlatego nigdy nie urodze dziecka... to co się wyprawia na porodówkach, gdy poczyta się fora internetowe woła o pomstę do nieba. Ogranicze sobie tę wątpliwą przyjemność...

01

ona10 ~ona10 (Gość)15.03.2018 11:17

Najlepsze są opinie Pań, które twierdzą że poród nie boli! Obłuda.

20

gość ~gość (Gość)15.03.2018 17:41

Zdążyłam urodzić moje dzieci na Rakowskiej. Oddział był super po remoncie - osobne pokoje świetnie wyposażone, miejsce do spania dla osoby towarzyszącej nocą. Personel życzliwy i pomocny. Sam poród przebiegał w dobrej atmosferze. Przyjaciółka z Warszawy nie wierzyła, że to wszystko w ramach NFZ.
Cóż, czas przeszły dokonany. Ciekawe komu "przeszkadzały" takie warunki i zdecydował o przeniesieniu oddziału na Roosevelta?
Powodzenia dla przyszłych mam.

30

gość ~gość (Gość)15.03.2018 21:22

Nie jest tragicznie ale na Rakowskiej było lepiej... Szkoda. Położniczy był zbyt mało dochodowy to go Marek zepchnął i ma problem z głowy

00

gość ~gość (Gość)15.03.2018 07:14

Rodzić w domu jak nie pasuję.

02

gość ~gość (Gość)14.03.2018 18:05

Kochane kobitki, rodziłam dwa razy, nie chciałam znieczulenia bo po co faszerować dziecko juz na starcie.Pierwszy poród był dlugi, ale jesli się nie czuje dobrze skurczów to jak ma się przeć w odpowiednim momencie-sama fizjologia, trzeba się nastawić psychicznie i do boju!!

54

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat