Jaki sportowiec ? jak by był prawdziwym sportowcem to by tak nie zrobił sportowcem się jest całym sobą to ma się w głowie .
Jakie zawieszenie na kilka miesięcy ? pobił kobietę sportowiec zdemolował lokal jeżeli ma zakaz zbliżenia się do poszkodowanych to znaczy że im groził lub zastraszał sportowiec buhahah patologia
Jaki sportowiec ? jak by był prawdziwym sportowcem to by tak nie zrobił sportowcem się jest całym sobą to ma się w głowie .
Jakie zawieszenie na kilka miesięcy ? pobił kobietę sportowiec zdemolował lokal jeżeli ma zakaz zbliżenia się do poszkodowanych to znaczy że im groził lub zastraszał sportowiec buhahah patologia
Jak możecie go oceniać. Pewnie nikt z was nie włożył w coś tyle pracy co on. Ja osobiście go podziwiać. I owszem jest MISTRZEM. Dlaczego? Bo nigdy się nie poddaje. Kiedy wy siedzieliście i żarliście pizzę i piliście piwo on ciężko pracował aby spełniać swoje marzenia. A wy czy jesteście lepsi że go ocenuacie. Pewnie każdy z was popełnił w życiu błąd i on też ALE HALO nikt nie ma prawa go oczerniać. Wie co źle zrobił i pewnie tego żałuje. A wy się lepiej zastanówcie czy jesteście tacy idealni. Chcielibyście aby każdy wasz błąd był tak wyciągamy. ZASTANÓWCIE SIĘ LUDZIE ŚMIEJECIE SIĘ ŻE NIE JEST SPERBOHATEREM. OWSZEM JEST BO NIKT Z WAS NIGDY NIE OSIĄGNIE TEGO CO ON CZYLI NIE BĘDZIECIE SZCZĘŚLIWI I NIE SPEŁNICIE SWOICH MAŻEŃ. A teraz cacytuje część komentarza, który jest wyżej. I co d..y wam zmiękły
Jaki mistrz takie zachowania.Ten kickboxing i te ich mistrzostwa to żenada jakaś.
Myślę ,że powinien się sprawdzić z drugim mistrzem Markiem Mazurem na ringu oczywiście to by było ciekawe.
Poczekajmy do wyjaśnienia sprawy znam go i pachnie mi tu sensacją dziennikarską.
Dziwi mnie fakt, że ten niby sportowiec nie poszedł siedzieć z marszu. Jeżeli podnosi lapska na kobiety to jest takim samym pajacem jak jego trener informator policyjny. Ech...ci dziwni (pseudo) sportowcy od kopania leżącego i kobiet.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!