metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)23.11.2017 21:55

Trzymaj się my wiemy, że jak wcześniejszy autor komentarza napisał "żetelna prasa" zwykle zrobila z igły widły. Nie przejmuj się tym zawsze będziemy z Tobą ~ najwierniejsi kibice

110

wiem co widziałem ~wiem co widziałem (Gość)23.11.2017 22:17

Goście łącznie z tym waszym mistrzem powinni odpowiedzieć za swoje czyny nic nie usprawiedliwia takich czynów. Jak można uderzyć kobietę albo czymkolwiek rzucić w jej kierunku. Jak można uderzyć funkcjonariusza, który właśnie próbuje tego waszego mistrza odciągnąć od biednej dziewczyny aby jej większej krzywdy nie zrobił. Zachowywali się jak zwierzęta. Do tej pory żadnych przeprosin żadnego zadość uczynienia poszkodowanym za straty. To że dostali dozory to tylko śmieszna farsa.

71

jedno jest pewne ~jedno jest pewne (Gość)23.11.2017 21:42

powinien ponieść konsekwencje swojego wybryku, ale nawet najwięksi sportowcy popełniali większe błędy, on jest dopiero na początku drogi, każdy powinien dostać drugą szansę.
co do konsekwencji, to minimum wykluczenie z zawodów sportowych na rok, rekompensata finansowa dla pokrzywdzonych, a o to powinien zadbać klub w porozumieniu z winowajcą, co do naruszenia nietykalności funkcjonariusza na służbie, policja też jest szkolona w samoobronie, a że dał się trafić... cóż ryzyko zawodowe, przecież to była interwencja, wszystko się może zdarzyć.
wierzcie mi w PT są dużo gorsi osobnicy, zdolni do gorszych rzeczy, tych kolesi po prostu poniosła ułańska fantazja, na pewno teraz żałują swojego wybryku i poniosą konsekwencje, szkoda tylko Roberta K., dla niego może to być duże spowolnienie kariery, a z tego co wiem to jest naprawdę dobry w swojej kategorii...
pozdrawiam

77

gość ~gość (Gość)23.11.2017 16:12

W Stanach za uderzenie policjanta, dostałby dwa magazynki 9 mm para, u nas dozór policyjny, smiac się czy płakać

452

gość ~gość (Gość)24.11.2017 00:31

A co ma do tego to,czy ktos go zna czy nie ??? Wspanialy czlowiek??? I zachowuje sie w ten sposob,atakuje pracownikow ,gosci , policje i KOBIETE???? Dobre sobie !!!!! Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania! Slabszy dzien nie ma nic do tego.Jakby kazdy mial slabszy dzien to moglby napier**** kazdego po kolei kto sie nawinie??? Nie ma to nic do tego,jaki on jest,jaki mial dzien,jaka byla jego przeszlosc. Podniosles reke na kobiete! Gratulacje dla obecnej badz Twojwj przyszlej kobiety.Bedzie"rozrywkowo"

50

gość ~gość (Gość)24.11.2017 00:33

I ktoś taki reprezentuje klub??? Dobre sobie

20

gość ~gość (Gość)24.11.2017 00:54

Społeczniaki mają sensacje

23

gość ~gość (Gość)24.11.2017 03:51

Propaganda...

11

zorro ~zorro (Gość)23.11.2017 22:45

Konsekwencje ponieść musi takie życie,ale skreślać go nie należy.Teraz powinni go obserwować i jeżeli skrucha będzie szczera niech dalej robi swoje.Każdy powinien dostać szansę nie trzecią czy czwartą, ale drugą na pewno

53

gość ~gość (Gość)23.11.2017 17:57

Większych baranów niż komentujący tutaj na epiotrkow nie widziałem. Siedzieć przed komputerami z herbatą i klikać zawistne polaczki. Każdemu może zdarzyć się błąd.

835

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat