Pokazał ideę sportu ćwiczyć sporty walki i lać kobiety ale pacjent hahahaha
Nie oceniajcie kogoś o kim nic kompletnie nie wiecie. Nie znacie jego motywow, zyciowych dramatow, potknieć... Nie wiecie, ze to wspaniały człowiek, a ten wybryk to tylko potkniecie spowodowane nawarstwieniem złych sytuacji w jego zyciu! Jestem pewien ze wnioski juz wyciągnął z tej akcji. Jestem tez pewien że za szkody moralne jak i te finansowe odpowie całkowicie z pokora jaka wyniósł z domu. Sa gorsi naprawde... I nie rozumiem po co jeszcze bardziej rozdmuchiwac ta cala sytuację. Nie jeden jest gorszy i nikt o tym slowa nie napisze...
Nie wiem kto wpadł na pomysł nazwania go "znanym sportowcem" tak go!bo na szacunek on już nie zasługuje. Za taki chuligański wybryk powinien być w trybie natychmiastowym zawieszony! Proponuje zastanowić sie sponsorom kogo sponsorują.
Nie znam człowieka. Odniosę się tylko do komentujących - ciekawe czy tak samo byście pisali gdyby tą kobietą którą zaatakował była Wasza siostra, córka, matka... Jakie mogą być motywy pobicia kobiety? Czy wspaniały człowiek bije kobiety? To, że są gorsi osobnicy w PT to usprawiedliwia takie zachowanie?
Kozaczyna widzę:) Ciekawe czy jakby mu ruski klamkę do kolana przyłożył to też by kozaczył :):):):):)
Jaki sportowiec.kryminalista...co za sportowiec tak się zachowuje?śmiech na sali nachlal się czego popadnie a później kozakuja.taka Polska zeczywistosc
Jeżeli nie był karany dostanie zawiasy.tak się stanie.a później wielki piotrkowski kozak z niego będzie.śmiech.hahaha.odsiedzial by ze dwa latka to by mu d....a zmiekla
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!