Teraz rodzina na pewno będzie dumna z niego haha wstyd na całe miasto.
Krótko. Odebrać tytuły, obciążyć kosztami, wywalić z klubu i kamieniołom dla rozładowania emocji a następny się zastanowi zanim wykorzysta "broń" którą posiada wobec niczemu niewinnych ludzi i czyjegoś mienia.
Przepraszam a stypendium i inne podobne gratyfikacje za sukces z Urzędu Miasta dostał?Jak tak to niezłe jajeczko!Propagowanie sportu i reprezentowanie naszego grodu w Polsce i za jej granicami(nie ujmując sukcesów). Zabrać!!!
Też mi "sportowcy". Zwyczajna patologia! Zabrać wszystkie przywileje. Nie widzę tu żadnych okoliczności łagodzących.
Do ( ko ) szkoda chłopa? Chyba deb...Jak nie wie jak pić to niech w domu siedzi.
Hehe znany chyba na swoim osiedlu ja go nie znam???? taki to wielki sportowiec jak ze mnie astronauta pff
w kilku pobili obsługę? policjantów? gości lokalu? no pospolity łobuz i przestępca
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!