Dziwi mnie fakt, że ten niby sportowiec nie poszedł siedzieć z marszu. Jeżeli podnosi lapska na kobiety to jest takim samym pajacem jak jego trener informator policyjny. Ech...ci dziwni (pseudo) sportowcy od kopania leżącego i kobiet.
Poczekajmy do wyjaśnienia sprawy znam go i pachnie mi tu sensacją dziennikarską.
Myślę ,że powinien się sprawdzić z drugim mistrzem Markiem Mazurem na ringu oczywiście to by było ciekawe.
Jaki mistrz takie zachowania.Ten kickboxing i te ich mistrzostwa to żenada jakaś.
Jak możecie go oceniać. Pewnie nikt z was nie włożył w coś tyle pracy co on. Ja osobiście go podziwiać. I owszem jest MISTRZEM. Dlaczego? Bo nigdy się nie poddaje. Kiedy wy siedzieliście i żarliście pizzę i piliście piwo on ciężko pracował aby spełniać swoje marzenia. A wy czy jesteście lepsi że go ocenuacie. Pewnie każdy z was popełnił w życiu błąd i on też ALE HALO nikt nie ma prawa go oczerniać. Wie co źle zrobił i pewnie tego żałuje. A wy się lepiej zastanówcie czy jesteście tacy idealni. Chcielibyście aby każdy wasz błąd był tak wyciągamy. ZASTANÓWCIE SIĘ LUDZIE ŚMIEJECIE SIĘ ŻE NIE JEST SPERBOHATEREM. OWSZEM JEST BO NIKT Z WAS NIGDY NIE OSIĄGNIE TEGO CO ON CZYLI NIE BĘDZIECIE SZCZĘŚLIWI I NIE SPEŁNICIE SWOICH MAŻEŃ. A teraz cacytuje część komentarza, który jest wyżej. I co d..y wam zmiękły
Jaki sportowiec ? jak by był prawdziwym sportowcem to by tak nie zrobił sportowcem się jest całym sobą to ma się w głowie .
Jakie zawieszenie na kilka miesięcy ? pobił kobietę sportowiec zdemolował lokal jeżeli ma zakaz zbliżenia się do poszkodowanych to znaczy że im groził lub zastraszał sportowiec buhahah patologia
Jaki sportowiec ? jak by był prawdziwym sportowcem to by tak nie zrobił sportowcem się jest całym sobą to ma się w głowie .
Jakie zawieszenie na kilka miesięcy ? pobił kobietę sportowiec zdemolował lokal jeżeli ma zakaz zbliżenia się do poszkodowanych to znaczy że im groził lub zastraszał sportowiec buhahah patologia
Gdyby bokser który jest mistrzem świata lub zawodnik mma odwalił taki numer w mediach ogólnopolskich było by o tym głośno.Prawda jest taka, że kickboxingu nikt nie ogląda i robienie z gościa super sportowca to pompowanie bańki w regionalnych mediach bo innych to nie interesuje.Większość z nas nie wie kto to jest a piszecie o nim wielki mistrz itd.a jakim jest mistrzem pokazał lejąc niewinnych ludzi łącznie z kobietą zwykły patol!!!Ja bym się wstydził sponsorować gościa bo głównie z tego żyje za osiągnięcia swoje dostaje śmieszne fanty.
zrobił źle, zrozumiał to, okej, to się szanuje, tetaz powinien ponieść tego konsekwencje, jak każdy inny obywatel, jeśli będąc sportowcem robi takie rzeczy, zawsze może podjąć prace w magazynie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!