Z tego co mi się wydaje to numerem dwa był Staszek a trzy Rżanek. Staszek dostał 293 głosy a Rżanek 118 głosów. Zobacz sobie na
http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/100000/106201.html
Co prawda ja głosowałem na Chojniaka ale mimo, że masz inne poglądy to mądrze prawisz.
P.M.mial 267 niezle ale teraz wchodzi sia do rady za kase a nie za glosy
Sławomirze Dajczu! Nowy stary radny bezradny!
Miejsca w radzie są dla osób z pozycją, doświadczeniem i odrobiną czegoś, co można byłoby charyzmą nazwać!
Zajmujesz pan to miejsce, bez pożytku dla miasta.
Pozdrów Czajkowskiego, Mańka i tego od harmonii, oczywiście też.
Dołączam się do pozdrowień :)))
Dzięki Aman. O takie wyjaśnienie mi chodziło (poparte faktami, z którym dość trudno byłoby polemizować).
Wybory demokratyczne mzją to do siebie , że wybiwera się kogo chce. W Piotrkowie też tak bylo ale dlaczego nikt nie myślal, że jak wybierze się bez myślenia -tylko na wskazanie wskazanie po zorganizowaniu koncertu w kościele i z podania na kartce to za mizerne efekty Rady Miasta i tak zaplaci spoleczeństwo np. w podatkach/wybraliście lekarzy , nauczycieli i nawiedzonych/.
Każdy z kandydatów startuje dla kasy i to nie tylko z RiGu. Dlatego nie pisz ze oni tylko lecą na kase. A jak myślisz po co Chojniak kandyduje dalej - z pensji nauczyciela nie da się wyżyć jak posmakowała się wjększej kasy. A jak by chciał coś zrobić dla miasta to powinien założyc stowarzyszenie i pracować dla dobra mkieszkańców społecznie a nie za pieniądze mieszkańców.
święta prawda NIESTETY!
Jak tak czytam te nazwiska wybranych radnych, jak sobie patrzę na ich fizjonomie, to nie pomylę się, jeśli stwierdzę, że jedną trzecią (1/3) tego składu spokojnie można by było precz na cztery wiatry rozpędzić. Może nie mam racji?[u]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!