Skład rady jest naprawdę imponujący :) aż powala.
Dotyczy to przede wszystkim nowicjuszy z Rozwój i Gospodarność pana Żerka i pani Gletkier !!!! Co oni mają wspólnego z rozwojem i gospodarnością to nie wiem . I tak pani Gletkier sławetna mistrzyni świata w kategorii której niewiele osób nawet kojarzy z nia włącznie jest istnym przykładem dla wielu ale w czym to nie wiadomo ponieważ nigdy nie zchańbiła się pracą czy też intelektem w gospodarności , natomiast recepą na zostanie sportowcem roku jest wykupienie nakładu gazety z kuponami do głosowania i pomoc konkubina w wypełnianiu przypadkowymi nazwiskami, a sławetne jej studia to nic innego jak zapisanie się w tym semestrze tylko po to aby móc coś wpisać - godne pochwały i pomysłowości. Reasumując to nic innego jak tylko skok po kasę bo nic te osoby nie wyróżnia a wręcz nie są przykładem do naśladowania ale jak się dobrze zamiesza to się wymiesza. Powodzenia dla Piotrkowa.
Tak, tę jedną trzecią, która weszła do rady, kupując głosy.
Odeszło kilka fajnych osób, nie weszli. Byli uczciwi i na kupowanie głosów by się nie zgodzili.
Gdyby ktoś się temu zechciał rzetelnie przyjrzeć, to prawda jest taka, że w Piotrkowie wybory należałoby powtórzyć!
Ale chyba nie tylko w Piotrkowie!
Czajkowski ma zniewalający uśmiech. Powalający zarazem. Ale ten z akordeonem wymiata. Czy ta feta to była wydana w jakiejś gospodzie nawiązującej wystrojem wnętrza do lat 60 XX wieku?
Co za kicz i chała.
Nie ma się co dziwić bo ludzie ostatnio maja dosyć PO i PIS i innych , dlatego nie głosujemy za daną osobą a oddajemy na nią głosy aby głosować przeciw partyjnym i tak dostają się osoby które są z przypadku i bez jakiegokolwiek doświadczenia i przygotowania
A lubisz grać w tenisa to się domyśl
A poniżej o tym, że ludzie partyje i partyjki zmieniają jak rękawiczki. Sporo nazwisk już muzealnych.
http://www.pkw.gov.pl/pkw2/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=85&news_id=425&layout=1&page=text
Lista nr 7
Platforma Obywatelska !!!!!!
1. RADZISZEWSKA Elżbieta
poseł na Sejm RP III kadencji, zam. Piotrków Tryb.
nie należy do partii politycznej
Złożyła następujące oświadczenie:
nie pracowałam, nie pełniłam służby ani nie byłam świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2 i art. 4 powołanej ustawy.
2. STĘPIEŃ Antoni
lekarz medycyny, zam. Szczerców
nie należy do partii politycznej
Złożył następujące oświadczenie:
nie pracowałem, nie pełniłem służby ani nie byłem świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2 i art. 4 powołanej ustawy.
3. BŁASZCZYŃSKI Marian Wojciech
lekarz medycyny, zam. Piotrków Tryb.
członek Stronnictwa Konserwatywno-Ludowego !!!!!!!!!!
popierany przez Stronnictwo Konserwatywno-Ludowe
Złożył następujące oświadczenie:
nie pracowałem, nie pełniłem służby ani nie byłem świadomym i tajnym współpracownikiem organów bezpieczeństwa państwa w rozumieniu art. 1, art. 2 i art. 4 powołanej ustawy.
[cytat="jojko"]~jojko (Gość)
10 godzin temu, 21:46
Skład rady jest naprawdę imponujący :) aż powala.
Dotyczy to przede wszystkim nowicjuszy z Rozwój i Gospodarność pana Żerka i pani Gletkier !!!! Co oni mają wspólnego z rozwojem i gospodarnością to nie wiem . I tak pani Gletkier sławetna mistrzyni świata w kategorii której niewiele osób nawet kojarzy z nia włącznie jest istnym przykładem dla wielu ale w czym to nie wiadomo ponieważ nigdy nie zchańbiła się pracą czy też intelektem w gospodarności , natomiast recepą na zostanie sportowcem roku jest wykupienie nakładu gazety z kuponami do głosowania i pomoc konkubina w wypełnianiu przypadkowymi nazwiskami, a sławetne jej studia to nic innego jak zapisanie się w tym semestrze tylko po to aby móc coś wpisać - godne pochwały i pomysłowości.
Nie dodałeś jeszcze że była na szkole policyjnej ale ktoś ją jednak zweryfikował i wyrzucili ze szkolenia. Ale teraz na pewno będzie zasiadła w Komisji Bezpieczeństwa.
O psia krwia... On !!!!!!!!
"Kandydat na drzewie"
Piotrkowska policja wszczęła czynności wyjaśniające w sprawie doniesienia Mirosława Jelenia, kandydującego na urząd prezydenta Piotrkowa.
Nagrał on kilka scenek sytuacyjnych przed jednym z lokali wyborczych, które mają świadczyć o kupowaniu głosów wyborców za alkohol.
Mirosław Jeleń w dniu wyborów wdrapał się z kamerą VHS na drzewo przed jednym z lokali wyborczych i spędził na nim trzy godziny. Chciał udowodnić, że w tym konkretnym obwodzie dochodzi do kupowania głosów. Doniesienie wraz z kasetą złożył na policji.
"Dziennikowi Łódzkiemu" opowiedział, że na nagraniu widać, jak z lokalu wyborczego wychodzi mężczyzna z kartą do głosowania w ręku. Za nim wychodzi prawdopodobnie przewodniczący obwodowej komisji i odbiera mu tę kartę. Po jakimś czasie w pobliżu drzewa (dzięki temu udało się nagrać głosy) przechodzą dwaj mężczyźni (nazwani przez Jelenia "naganiaczami" wyborców) z kobietą i opowiadają, że za jeden oddany na konkretnego kandydata głos dają albo 10 zł, albo dwie butelki wina.
- Zawiadomienie dotyczy przypuszczenia złamania przepisów wyborczych, podjęte zostały czynności sprawdzające - mówi kom. Grzegorz Sowa, rzecznik piotrkowskiej policji.
Mirosław Jeleń, kandydat KWW "Piotrków potrzebuje gospodarza" na prezydenta miasta, otrzymał 349 głosów, tj. 1,2 proc. Przed wyborami twierdził, iż ma szansę wygrać je w pierwszej turze.
Polska Dziennik Łódzki (tyka) (2006-11-15)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!