Wczoraj dowiedziałem się, że pani Agnieszka Chojnacka, taka aktywistka, taka obrończyni uciśnionych mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego, nie wiedziała ile wynosi dieta radnego!!! Nie wiedziała, że przytuli co miesiąc około 3000 zł (słownie: trzy tysiące zł)!!! Jeśli tego nie wiedziała i tak troszczy się o portfele mieszkańców, to może niech się zrzeknie tej diety? A może niech złoży wniosek o jej znaczące obniżenie?
A ile to na rękę , bo ostatnio to sporo się podatków płaci
Z ciekawości ile pensji miał poprzedni prezydent ?
Bogdan Munik już nie jest sekretarzem miasta. Nareszcie:):) to cieszy.
Harry Potter kandydował, bo wie, że można lepiej... zarabiać. Wy tak wszyscy kochacie Piotrków, dla kasy.
Głosowałem na Wężyk -Głowacką, przeciw Chojniakowi , a ona teraz popiera byłego . To już koniec pani Marleno ,nie dostanie pani mojego i wielu ,wielu mieszkańców głosu nigdy.
A prezydent tradycyjnie zaczyna od podwyżki wynagrodzenia dla siebie. A miało być tańsze miasto a jak widać władza wyżywi się sama.
Jeszcze nic się nie zaczęło, a już komentarze jak zwykle... Poczekajmy, zobaczymy, dajmy szansę, inaczej czeka nas tylko piotrkowska "nawalanka".
No i o to wynagrodzenie mu chodziło,. Reszta to tylko dodatek.
Skoro wszystko zostało przygotowane do funkcjonowania nowej "władzy" w mieście, to teraz zobaczymy jak będą realizowane obietnice wyborcze poszczególnych radnych w tym nowego prezydenta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!