Jak czujecie się inwestorzy waszych głosów wyborczych w Panią Wężyk-Głowacką? Czy nie czujecie, że zmarnowaliście karty wyborcze gdy okazało się, że Pan Chojniak pojawił się w komisji rewizyjnej z głosem na TAK od tej Pani - jak podawało Radio Strefa FM? Dobrze, że wleciał młody Wiernicki na szefa tego bałaganu.
czy może ktoś wyjaśnić co to jest dodatek specjalny w wysokości 30% sumy wynagrodzenia zasadniczego i dodatku funkcyjnego?
Pensja zasadnicza, rozumię, dodatek funkcyjny ok, ale czym jest ten dodatek specjalny, to za jakieś specjalne zasługi, przecież on jeszcze nic nie zrobił.
Pan Chojniak i pani Wężyk mają cichą koalicję. Wszak pani Pingot bardzo się lansowała na zdjęciach z Panem Prezydentem.
Ciekawy jestem czy biznesmen-lekarz będzie miał czas na pracę na rzecz miasta
Czy tylko mnie bawi, że przewodniczącym Komisji Kultury i Kultury Fizycznej został radny Piotr Gajda? Może w sumie nie było wyjścia - Mariana już nie ma, Jadwigi też nie, to trzeba było na czele postawić następnego wybitnie kulturalnego.
Wyżywią się nasi radni jak w trzech komisjach będą zasiadać.
Coś mi się wydaje ,ze w Komisji Rewizyjnej jej przewodnicząca mimo szumnej nazwy "przewodnicząca" za wiele do powiedzenia mieć nie będzie. Przynajmniej do czasu jak się trochę otrzaska w procedurach i "ustawi" starych wyjadaczy z Chojniakiem na czele. Oj będzie się tak działo. Starcia Chojniak Janik. Kto ich rozdzieli Dziemdziora? Z całym szacunkiem ale....
To teraz Piotrków będzie "bogaty", skoro za planowanie finansów będzie odpowiedzialna pani Pingot.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!