To teraz Piotrków będzie "bogaty", skoro za planowanie finansów będzie odpowiedzialna pani Pingot.
Coś mi się wydaje ,ze w Komisji Rewizyjnej jej przewodnicząca mimo szumnej nazwy "przewodnicząca" za wiele do powiedzenia mieć nie będzie. Przynajmniej do czasu jak się trochę otrzaska w procedurach i "ustawi" starych wyjadaczy z Chojniakiem na czele. Oj będzie się tak działo. Starcia Chojniak Janik. Kto ich rozdzieli Dziemdziora? Z całym szacunkiem ale....
Wyżywią się nasi radni jak w trzech komisjach będą zasiadać.
Czy tylko mnie bawi, że przewodniczącym Komisji Kultury i Kultury Fizycznej został radny Piotr Gajda? Może w sumie nie było wyjścia - Mariana już nie ma, Jadwigi też nie, to trzeba było na czele postawić następnego wybitnie kulturalnego.
Ciekawy jestem czy biznesmen-lekarz będzie miał czas na pracę na rzecz miasta
Pan Chojniak i pani Wężyk mają cichą koalicję. Wszak pani Pingot bardzo się lansowała na zdjęciach z Panem Prezydentem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!