Może radni od Chojniaka nie utworzą koalicji. Chyba że znowu ich wesprze Dziemdziora i spółka.
Raz już sprzedał się jak był w SLD. Przed wyborami wypisał się od Chojniaka. Co zrobi teraz? Pewnie za kolejną obietnicę Chojniaka (jeżeli wygra w II turze) farbowany lis pokaże gdzie ma swoich wyborców.
To koniec tego miasta !! wy żeście powariowali !! znów te same pasożyty !!!!!!
jak można wybierać dzidków po 70 lat ??? Co oni dla was dobrego zrobią? Tak samo prezydent? Był 3 kadencje to podziękować . A tu dalej to samo dno , a potem płacz że Piotrków się nie rozwija .
Zobaczcie na Łódz za Kropiwnickiego a teraz za Zdanowskiej !!!!
Jestem mieszkańcem gm. Grabica,mieszkałem 12 lat na słowackiego pod 40 i jak czytam że Dźiemdźiora,burak Błaszczyński,czy Pencina w radzie to nie szkoda mi was Piotrkowian. Tutaj się nic nie zmieniło tylko się pogarsza,chodnik na W.Polskiego czy Sienkiewicza czy Mickiewicza czy aleje cment. To nie zasługa Prezydanta CH.
To było potrzebne ,bo jak w 21 wieku te ulice wyglądały i całe Wojska Polskiego wygląda jak getto,tylko zamknąć w jednym kńcu i w drugim żeby wstydu mniej przynosiło. W mieście potrzeba biznesu kapitału zainwestować jakiś zakład na normalnych wrunkach według kodeksu pracy ludźi zatrudniał wtedy by drgneło i ludziom dało nadzieje.A nie mediateka, to jest też potrzebne ale nie na tym etapie pobojowiska po wojnie,najpierw trzeba zarabiać dać ludziom i dopiero inwestować jeśli będzie nas stać.
Na pierwszym miejscu jest społeczeństwo ,jeśli ta warstwa będzie zadowolona to miasto będzie szło do przodu będzie się rozwijać.Piotrkowianie przegraliście Piotrków, a ten skład rady miasta muwi sam za siebie.
Pani Marlena Wezyk Glowacka jesli nie zostanie prezydentem....brak przypisu...znowu stronnictwo jak ka cierpie dziadostwa ...Pis i Razem dla Piotrkowa
Ja mając 23lata martwię się o swój byt w tym mieście. Nie chciałabym z niego uciekać. To w tym mieście chce założyć rodzinę i godnie żyć. Ale czy to jest możliwe? Czy warto tutaj oddawac swoje podatki? Kiedy do obecnego Prezydenta nie można się umówić na wizytę? Jego postawa aspoleczna aż odrzuca. To Prezydent powinien być dla mieszkańców a nie mieszkańcy dla Niego. Gdy przegladalam kandydatów na radnych to przy niektórych nazwiskach się nóż w kieszeni otwierał. Prawie 70lat i jeszcze mu mało?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!