Pan Sokalski, ciezka porazka. Wylecial z rady. Za to wjechalo na jego plecach dwoch emerytow. No i tyle zostalo z tego komitetu. Oznacza to ze te ich prawybory to byl zart. Ciekawi mnie teraz dalsza aktywnosc pozostalych kandydatow. Czy to bylo tylko szoł przed wyborami czy teraz wroca do swoich partii czyli do po sld i psl. Nie pozdrawiam
Wójcikowa i radna to się mija z celem. Ona nic nie robi tylko pieniądze bierze za nic. Ile razy ludzie jej mówili żeby zagospodarować teren na parking na jej osiedlu bo mieszkańcy nie mają gdzie parkować i co....
Nawet o to się nie postara....
Całe szczęście, że celebrytki od wszelkich protestów tj. Pani Pinglot, zabraknie w radzie :x
Kto ponosi odpowiedzialność za przekazanie z Piotrkowa zbiorczych wyników wyborów do PKW? Inne miasta mogły? do godz. 18.30 brak w tej sprawie oficjalnego komunikatu. Czy zawinił pracownik magistratu? Jaki Pan taki kram......
Ja bym chętnie sprawdził jak były liczone głosy bo na mieście słyszy się że dziwne "kwiotki" były
No brawo Piotrkowianie, wprowadziliscie do Rady tych samych starych... Cieszą nowe twarze, ale radni, którzy mają powyżej 60 lat do widzenia na emeryturze....
Wyborcy którzy w I turze poparli Grzegorza Lorka i radnych PiS, na pewno nie zagłosują ani na K. Chojniaka ani na M. Wężyk-Głowacką. Nie ma mniejszego zła. Zło zawsze pozostanie złem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!