Maciarewicze
cd. ciemnogród.
Gdzie jeszcze są wolne miejsca na parkometry?
Bardzo ładny skład: Pani M. Tera ze swoją (o pardon już nie swoją stroną xxx) i ten pseudo lekarz Błaszczyński, który siedzi tam od dziesięcioleci. Ooooo jest i pani Urszula Czubała z PO i Jan Dziemdziora, skąd my ich znamy :))) W Piotrkowie Trybunalskim wszystko jest jak było, czyli jedna klika.
Jak może w tym mieście się coś zmienić jak to samo koryto wraca. Czy miasto obudzi się z marazmu , czy nasze wnuczki będą musiały spłacać kredyty miasta i pracować za miskę ryżu w magazynach , czy biedronkach. Piotrków raczej sam się zaorze. Brawo !!!!
Sergiusz szczerze gratuluję . I do przodu śmiało . Uczciwość ponad wszystko tak trzymać. Pilnuj . Jeszcze nie wiadomo co z kupującymi głosy co ich przyłapali na gorącym uczynku.
Jak jeszcze raz usłyszę od kogoś, że Piotrków umiera, to strzelę w ryj. Przy tej frekwencji widać, że młodzi zwyczajnie olali sprawę. Ja i moje dziecko za parę miesięcy stąd wyjedziemy, a pozostali co to "ich głos nic nie zmieni", niech sobie gniją w tej umieralni. Tfu.
Ciekaw jestem Pana Darka C tak mocno krzyczał przed wyborami podobno ma w mieście zrobić wszystko jak je wygra pozdrawiam myślę że zmieni Pan miasto dałem panu swój głos czyli wierzę w Pana obietnice ,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!