Taka sytuacja. Z corka poszłam zagłosować . Zagłosowałam na siebie i ona na mnie . Wszystko było w najlepszym porządku. Tylko krzyżyk przy nazwisku. Na protokole komisji jest ze mam jeden głos. Brawo komisja
Przecież to jest jakiś obłęd!!! Mieszkańcy wybierają ludzi którzy ewidentnie nic dla tego miasta nie robią poza swoimi interesami!!! Brawo Wy!!! W końcu stać na więcej - tzn płacić za wszystko!!! :)))
Kto tego Błaszczyńskiego znowu wybrał ? Ten człowiek jest wiele lat radnym i nic nie zrobił dla Piotrkowa
A dlaczego nie napisaliście kto zostanie radnym jak Glowacka wygra, no ludzie trochę ogarnięcia
Brawo maszynki do głosowania p. prezydenta. Dalej nic nie trzeba robić, a etaty i pieniądze będą.
Nic się nie zmieni w tym biednym Piotrkowie. Dobrej pracy jak nie było tak nie bedzie, a podatki i opłaty coraz wyższe. Ale dla elektoratu liczą się kościoły, kto na mszę chodzi itp. Żal.
Inne miasta rozwijają się a Piotrków się zwija:(. Nie ma nadzieji i przyszłości dla tego miasta.
hmm niby są nowe twarze, ale dalej beton będzie rządził. Nic dla Piotrkowa dobrego z tego nie wyjdzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!