metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
WarlikeDeer2234 ~WarlikeDeer2234 (Gość)23.08.2024 18:21

Widzę, że wielu spośród komentujących zapomina o tym, że sami również są ludźmi. Najłatwiej jest kogoś obrazić w Internecie pośród setek przelewających się komentarzy. Każdy ma prawo do swojej opinii, aczkolwiek zgaduje, że większość z nich jest potwierdzona zasadą ?No słuchaj Staszek, mówię Ci, że to prawda!?!?!? Ludzie! W jakim wy świecie chcecie żyć, jeśli oceniacie innych jak popadnie! Dałbym sobie rękę uciąć, że większość z Was za uszami swoje ma. Nie uniżajcie innym, jeśli nie chcecie, aby Wam uniżano. Czasami warto zaczerpnąć informacji z obu źródeł, bo zaskoczę was - ale nitka zawsze ma dwa końce :D. I z pewnością znajdą się tu tacy, co z pogardą to przeczytają i wzruszą ramionami. Ale odpowiedzcie mi zatem na pytanie - Dlaczego sami nie zostaniecie dyrektorem czy też nawet nauczycielem????? Uczycie innych jak powinni robić, choć sami nie umiecie!!! Czas dorosnąć i skupić się na sobie, bo nie sztuką mówić, źle o innych a dobrze o sobie!

30

Rinngerr ~Rinngerr (Gość)23.08.2024 15:23

Komentarze jednoznacznie ukazują niski poziom intelektualny ludzi, na pozór, dorosłych. Wytykanie palcami czy rzucanie nazwiskami pracowników wyżej wymienionych placówek jest idealnym przykładem tego, co zazdrość robi z człowiekiem. "Ktoś ma lepiej ode mnie - muszę do zrównać z ziemią, żeby nie był zbyt szczęśliwy!. Takim oto tokiem myślenia się charakteryzujecie :P Ponadto wśród komentarzy panuje brak jakiejkolwiek obiektywności. Od kiedy nadgodziny są czymś, za co człowiek jest krytykowany? Mogę się założyć, że dobór nauczycieli do przydzielanych nadgodzin wynika jedynie z ich kompetencji, wiedzy oraz zamiłowania do zawodu, a nie - tak jak niektórzy piszecie - z bycia "dupowłazem" czy "przybocznym". Warto też przypomnieć czasy, gdy niejaką faworytką danej placówki była druga z polonistek :) Nikt nie miał wówczas takiego raju jak ona, lecz tego, jak widzę, nikt już nie pamięta. A może właśnie pamięta aż zbyt dobrze i nie może się z tym pogodzić? Kto wie? Nie mi to oceniać. W każdym razie nie pozostaje już nic innego, jak przypomnieć Wam o tym, że życie zweryfikuje jakimi jesteście ludźmi i jakie reprezentujecie sobą wartości. Niewątpliwe jest, że jedynym co Wam siedzi w głowach to oczernianie innych ANONIMOWO w internecie, gdyż nie macie w sobie tyle odwagi i moralności, by to co myślicie powiedzieć komuś wprost, stojąc twarzą w twarz.

33

Rodzic sp 10 ~Rodzic sp 10 (Gość)23.08.2024 10:58

Nie jest prawdą to co mówi prezydent. Owszem zasięgnął opinii, ale decyzję podjął wbrew nim. Dyrektor sp 10 miał pełne popracie nauczycieli i rodziców, i są na to pisma z wieloma podpisami. I pomimo apeli i tak wybrał "swoją" osobę i to spoza szkoły i spoza konkursu. Mój głos prezydent już stracił

47

Kubeł zimnej wody ~Kubeł zimnej wody (Gość)21.08.2024 20:35

Nareszcie koniec ery panów Czarczyka i Tokarskiego w sp10! Brawo panie prezydencie!

105

Elżbieta Larecka ~Elżbieta Larecka (Gość)23.08.2024 20:46

Obrzydliwe i żenujące. Przypisano mnie do kilku komentarzy, z którymi nie miałam nic wspólnego. Domyślam się, kto jest ich autorką, ale pozostawię to jej sumieniu. Tylko człowiek przepełniony nienawiścią może próbować poróżnić kadrę. Oświadczam, ze nie uda się ta zagrywka. W szkole pracują osoby odpowiedzialne, przestrzegające obowiązujących norm społecznych. Wszyscy wkładają ogrom pracy, aby wyposażyć uczniów w wiedzę. Co do godzin - liczba nadgodzin ulega zmianie i nie jest ona tajemnicą. Apeluję do osoby, która koniecznie chce mnie upokorzyć, o rozsądek. Zaślepiła Panią nienawiść.

21

Rodzic. ~Rodzic. (Gość)24.08.2024 13:45

No tak odeszła już dawno.

00

Rodzic. ~Rodzic. (Gość)24.08.2024 13:59

Do Rodzic ta pani jest świetnym psychologiem i proszę jej nie tykać. TO że tak ktos pisze nie zna tej pani.Jest ktoś kto kilka lat temu odszedł z tej szkoły.I nie może tego darować.

11

baby ~baby (Gość)23.08.2024 22:01

w domu dziecka się dzieje... jakieś kontrole rzecznika od dzieci xd

30

Dhdhd ~Dhdhd (Gość)24.08.2024 09:37

A ja napiszę jako osoba, która dopiero teraz zaczęła czytać komentarze, jest spoza branży. Jeśli wypowiadają się tutaj nauczyciele to wiedzcie, że młodzież czyta te komentarze i wyrabia sobie zdanie na temat poziomu dyskusji osób dorosłych. Jeśli mamy wymagać od dzieci klasy to my jako dorośli najpierw musimy tą klasę pokazać.

90

Art.212 kk ~Art.212 kk (Gość)24.08.2024 17:40

Anonimowi, czujący się bezkarni, wpisujący tu pożal się Boże komentarze, informuję, że doszło już we wielu wpisach do zniesławienia i narażenia na poniżenie w opinii publicznej oraz narażenia na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności niejednej osoby, czyli spełnia przesłanki zawartej w art. 212 Kodeksu karnego. Zarówno dyrektor i były dyrektor, czy nauczyciel, których wymienia się tu z nazwiska lub sprawowanej w danej placówce funkcji to osoba publiczna i w związku z powyższym zachęcam do zgłoszenia się do organów ścigania - policji lub prokuratury - i złożenia zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa.
Nawet w internecie nikt nie powinien czuć się anonimowy i co najważniejsze bezkarny. Wiedzą o tym małe dzieci a niektórzy dorośli już chyba o tym zapomnieli.

90

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat