ludzie dajcie spokój całymi dniami szukali chłopaka policja , strażacy i mieszkańcy wsi z której pochodził. gdy zaginął nie mogli go znaleźć więc wznowili poszukiwania ci którzy go porwali musieli go po prostu podrzucić w tamto miejsce gdzie został odnaleziony po powtórnym przeszukiwaniu okolicy. gadacie to co usłyszeliście każdy snuje insynuacje a ilu z was którzy się tu wypowiadacie było na miejscu że tak wszystko wiecie?
Policja go zostawiła w połowie drogi do domu...reszte zrobili Ci co go śledzili..policja nie wykonała swoich obowiązków...bo jeśli chłopak dzwoni i mówi że ktoś go sledzi to policja musiała na to zareagować !!
taa?! znacie niektórzy prawo? co miała zrobic Policja i na jakiej podstawie?zatrzymac i zawiezc do domu?! to bylby wielki blad policjantów, poniewaz przekroczyliby swoje uprawnnienia
Nie pijcie więcej tego co w moim nicku albo komentarze wystawiajcie po trzeźwemu.
Jedno jest pewne - ŚMIERDZĄCA SPRAWA! Czy był zastraszany, czy był w coś zamieszany, a może jakieś sprawy obyczajowe, a nie kryminalne? BRZYDKO TU PACHNIE! Coś mi się wydaje, że to jest sprawa jak z Olewnikiem.....
Są osoby które potwierdzają ze go tam wcześniej nie bylo przeszukiwanie to miejsce zaraz po jego zaginięcia. Jak dla mnie ta sprawa jest bardzo dziwna.
Pytac możesz, wiedziec nie musisz
BURACZANY GOSCIU :D
byłem i go widziałem całe ubrania leżał w rowie jakby spał świadectwo pracy 2 metry od niego papierosy w kieszeni dokumenty itp a 500 m nikt by go nie niósł. Stało się i tyle odwaliło mu poszedł w pola usnął wpadł do rowu i zastygł na zawsze i nie piszcie tych bredni !!!
leżał w rowie 500 m od najbliższej drogi i 300 m od najbliższych zabudowań nie pobity nie poobdzierany cały ale niestety martwy nawet jednej ryski nie miał na sobie a rów miał 2 m głębokości i nawet teraz leży w nim śnieg a 3 tygodnie temu było w nim 2 m śniegu więc jak mogli go znaleść byłem jak go znaleźli i wyjmowali więc nie piszcie że pobity bo leżał tak jakby zasnął !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!