Czy dalej wszystkie "mzki" jadą przez dworzec PKP/PKS? Kiedyś tak było, ale od około 20 lat nie jechałem piotrkowską komunikacją...
Czy każda linia będzie dojeżdżała na Słoneczko, zawsze miałam 3 przesiadki
Ten rozkład jazdy to dno. Nie było prowadzonych żadnych konsultacji z mieszkańcami. Linia 9 została pogorszona; o godz. 06:20 wyjazd z ulicy Nowowiejskiej; na ulicy Topolowej wraz z linią nr 1 będzie o 06:30. Dopuszczając odchylenia +2 lub -3 minuty, mogę nie zdążyć. Jednak czego się spodziewać po piotrkowskich urzędnikach, którzy zamiast samemu układać rozkłady, dają to Wykonawcy w Gdańsku nie mającego pojęcia o komunikacji w mieście oddalonym o 375 km. Jeżeli już coś zmieniacie "specjaliści" ze ZDiUM, to powinniście wywiesić rozkłady miesiąc wcześniej i robić ewentualne korekty, a nie publikować na chwilę przed ich wprowadzeniem. Przypominam, że urzędnicy powinni być dla mieszkańców, a nie odwrotnie.
Zamiast kombinować zróbcie po prostu autobusy co 10 min, które będą objeżdżały całe miasto.
Brawo za zmiane linii 7 z pętli na Sikorskiego o 16
Była o 16:05 ledwo zdążyłem, to teraz zmienili na 16;02 XDDDDDD
Nie wszyscy w tym chorym mieście pracują jak roboty 6-14 i 14-22, jest jeszcze 8-16
tfuu
Bo gm Wola to nie miasto a poza tym jeśli do granicznej będzie więcej kursow to Bujny będą mieć dojazd przynajmniej do sali nie jest daleko 20 min beż przesady.
Tak natrzepane tych zmian, że nie wiem czy gdziekolwiek dojadę i czy będę miała czym wrócić.
Takie zmiany na 2 miesiące przed wyborami. Ciekawe...
A kiedy radni-bezradni nadadzą w końcu nazwę nienazwanemu od prawie 20 lat odcinkowi trasy NS od Al. Sikorskiego do ul. Dmowskiego?
Żenujaca decyzja gminy i wójta woli Krzysztoporskiej. Zapamiętam.
nie ma jak to zlikwidować kursy we wrześniu tylko po to by przywrócić je w lutym... ach ten Piotrków
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!